LIFESTYLE
18.05.2019 u 20:00

Vila Paulina u Župi dubrovačkoj: obitelj Miloslavić u "divljini" izgradila savršenu kuću za odmor

Nekadašnji objekt smješten u prirodi, poprilično udaljen od sela Makoše u Župi dubrovačkoj, na osami, kojega je Nikša Miloslavić koristio za svoje potrebe dok je brinuo o životinjama koje je hranio, u proteklih godinu i pol dana je prenamijenjen u savršeno uređenu kuću za odmor s bazenom. Ideja da se postojeće imanje ponudi turistima na uživanje u miru i osami prirode, gdje se čuju samo ptice i tišina, došla je od jednog od Nikšinih sinova, a prihvatila ju je cijela obitelj. Angažirali su se svi, majka, otac, dva sina, Ivan i Maroje, a jedinica kćer Maris nam kaže kako ih je rad na kući ponovno zbližio i kako su u ovom užurbanom vremenu u kojemu obaveze često svakoga od njih vode na svoju stranu, često bili svi zajedno. Kuću su nazvali po majci Paulini.  


komentara  0

Prvobitnu dvojbu hoće li gosti željeti doći na imanje oko kojega na stotine metara nema susjeda, otklonili su im prijatelji i poznanici koji se bave ovakvom vrstom turizma dulje vrijeme. Kuće za odmor, u prirodi, za ljude umorne od buke i vreve urbanih sredina gdje je nebo gotovo uvijek sivo, a vlastite misli se ne čuju od zvukova iz okoline, uvjeravali su ih - pravi su hit. Ne treba sumnjati kako će i Villa Paulina u koju su tek nedavno stigli prvi gosti postati pravo utočište za one koji žele uživati u prirodi, ali i vidjeti uživo domaće životinje koje se na zapadu vide samo na razglednicama - krave, tovara, koze... to će zasigurno biti prava atrakcija, osobito za djecu.

Kuća raspolaže s prostranim i ugodno uređenim interijerom, ali ono što je svakako najveći adut je bazen i prostrana okućnica koja u ljetnim mjesecima može biti najveći magnet za zainteresirane posjetitelje.

Peteročlana obitelj Miloslavić svakako će se truditi svojim gostima biti pravim domaćinama - u skladu s dobrim običajima dobrodošlicu će im poželjeti s bićerinom i nekom od župskih delicija, a sigurno će barem jedanput kušati i domaći sir kojega pravi mama Paulina.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
pijavica
LIFESTYLE
0      13|11|19 u 15:38
VIDEO/FOTO: Pijavica na moru ispred Grada
porat_naslovna
LIFESTYLE
0      13|11|19 u 14:41
FOTO: Južina i smeće u Portu
nevrijeme_naslovna
LIFESTYLE
0      13|11|19 u 10:08
FOTO/VIDEO Nevrijeme kakvo Dubrovnik odavno nije vidio,valovi na sv. Andriji dosegnuli skoro 11 metara, Mljet odsječen od kopna....
medo_zimski_festival
LIFESTYLE
0      12|11|19 u 20:01
Budi glavna zvijezda festivala - postani medo!
jugo_u_stikovici_naslovna
LIFESTYLE
0      12|11|19 u 18:19
VIDEO/FOTO: Igra mora i juga u Štikovici

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija