LIFESTYLE
22.04.2019 u 19:00

VIDEO: Vlasnik Viking Cruises-a dao intervju za Forbes, na jednom od brodova svoje kompanije u Gružu

Kada je Torstein Hagen, osnivač i vlasnik kruzerske kompanije Viking Cruises, 2013. godine najavio da će se okušati u oceanskim putovanjima, malo tko je vjerovao u njihov uspjeh. No, danas imaju flotu od preko 70 brodova te četiri oceanska kruzera, donosi Novac.hr.


komentara  0

 

Hagen je kompaniju pokrenuo 1997. s 54 godine nakon što je, kako kaže, ostao bez ičega.

- Izgubio sam sve u životu, prebolio sam rak i nije mi ostalo baš ništa. Uspio sam povratiti nešto kapitala. To vam je kao s marincima, ranjeni ste, ali morate se ustati i nastaviti, i to je ono što smo i mi napravili - ispričao je u razgovoru za Forbes.

Njegovo bogatstvo danas je procijenjeno na 2,4 milijarde dolara, a Viking Cruises jedna je od vodećih kompanija u svom polju.

- Odrastao sam blizu male rijeke u Norveškoj tako da mi je voda oduvijek bila draga, ali da budem potpuno i brutalno iskren, volim vodu gledati s kopna - kazao je te odmah dodao kako, s druge strane, kopno voli promatrati s usidrenog kruzera.

U razgovoru za Forbes, ovaj je norveški milijarder sa svog kruzera gledao ni manje ni više nego hrvatsko kopno. Nalazili su se, naime, usidreni u svjetski popularnom odredištu, našem Dubrovniku, a dobar dio videa koji je Forbes objavio snimljen je upravo tijekom plovidbe Jadranskim morem.

Cijeli članak pročitajte ovdje.


dubrovniknet team/Izvor:Novac.hr

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija