KULTURA
18.04.2019 u 08:33

Gradska knjižnica pretvorila se u cvjećarnicu TNT grupe

Vesela proslava 50. obljetnice nastanka stripa Alan Ford upriličila se u prizemlju Narodne knjižnice Grad u organizaciji Dubrovačkih knjižnica. Sam ambijent Knjižnice, koja je za potrebe događaja uređena kao cvjećarnica, sjedište grupe TNT, sa slobodnim ulazom i izlazom koji se naplaćuje, garantirala je kako posjetitelje očekuje urnebesna zabava. Tom dojmu pridonio je i siromašan domjenak, tanki kolutovi hrenovaka i graha na starom tostu, a sve zaliveno lošom kapljicom crnog vina.


komentara  0

Veliki obožavatelj Alana Forda, dr.sc. Pero Maldini, podijelio je s publikom sve o povijesti stripa, autorima i likovima te zanimljivim činjenicama. Nakon toga slušale su se priče Broja 1 u izvedbi Željka Tutnjevića. Uslijedila je tombola poslije koje su posjetitelji dobili unikatne bookmarke i priliku da se fotografiraju s likovima iz Grupe TNT u ambijentu cvjećarnice.

Izložba u stilu Alana Forda, koja sadrži originalne kadrove iz stripa i informativne plakate, bit će izložena tri tjedna i stalno dostupna svima kako bi u cvjećarnici mogli provoditi vrijeme u raspravi i čitanju Alana Forda.

Ovo događanje poslužilo je kao uvod u Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama koja će se održati 23. travnja.


 


Vedran Levi

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija