VIJESTI
15.04.2019 u 14:52

Župan i Gradonačelnik zahvalili službama koje su osiguravale summit ''Kina +16'' na izvrsno obavljenom poslu
VIDEO: "Veliki igrač kakav je Dubrovnik i Hrvatska mora se tako i ponašat"

Župan Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković primili su danas u palači Ranjina pripadnike službi osiguranja i logistike koje su bile angažirane na nedavnom summitu ''Kina +16'' i još jednom im zahvalili na besprijekorno odrađenom poslu.


komentara  2

"Znamo kako je taj posao bio vrlo opsežan. Budući da se događalo u Dubrovniku, vrlo važan segment je bio onaj koji je odradila Policijska uprava dubrovačko-neretvanska, ali i cijeli MUP. Mogu samo pohvaliti taj rad jer smo vidjeli kako je osiguravati kineskog premijera vrlo složen posao. Također, imali smo u Gradu predsjednika 16 Vlada što u EU, što izvan nje", kazao je Dobroslavić, ističući kako nije došlo do niti jedne nepredviđene situacije.

 

 

"Ovo je najveći diplomatski događaj u povijesti naše domovine. Trebalo je poslati poruku sigurnosti i gostoprimstva, mislim kako smo uspješno odradili obje zadaće", rekao je između ostalog gradonačelnik Mato Franković.

 

 

Ivan Pavličević načelnik PU dubrovačko-neretvanske  istaknuo  je kako je priprema za sami događaj trajala danima, a s nekim službama i mjesecima. Cilj je bila sigurnost štićenih osoba, potom što manje remećenje svakodnevice naših sugrađana. Pavličević je kazao i  kako smo tijekom ljetnih mjeseci i kiša u Dubrovniku, s prometnicama kakve jesu doživljavali i veće gužve i čepove nego tijekom summita "Kina +16''

 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

Alamaka 17.04.19 u 17:28
Dovedeš komuniste da ti izgrade državu koju si devastirao :)

   

mak 15.04.19 u 16:56
Promet je bio zaustavljen cak 63 minute kad se kineski premijer vracao na Zracnu luku Cilipe. Dakle, zaustavljen je promet 40 minuta prije nego je premijer krenuo iz hotela, necuveno, to je za rezanje svih nesposobnih celnika osiguranja. Kad je svojedobno bio u Gradu zamjenik predsjednika USA Dick Cheney, nedvojbeno puno tezi slucaj glede osiguranja jer americcki duznosnici su vazda moguca meta atentatora promet je bio zaustavljen svega 21 minut. Pametnom dosta.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija