VIJESTI
14.04.2019 u 13:57

Sajam vježbeničkih tvrtki u ponedjeljk u hotelu Valamar Lacroma

 5. sajam vježbeničkih tvrtki u organizaciji Ekonomske i trgovačke škole održati će se u ponedjeljak 15. travnja u dvorani hotela Valamar Lacroma na Babinom Kuku s početkom u 11,00 sati. Na sajmu sudjeluju učenici trećih i četvrtih razreda smjerova ekonomist, ekonomska gimnazija i komercijalist.  Ukupno će se sedamnaest vježbeničkih tvrtki prezentirati putem izlaganja na štandovima i PPT prezentacija. 

 

 


komentara  0

 - Osim naše škole, na sajmu sudjeluju sve srednje škole iz naše županije koje provode programe obrazovanja učenika za zanimanja ekonomist i komercijalist te dvije srednje škole izvan naše županije koje su iskazale svoj interes za sudjelovanje na sajmu, Treća ekonomska škola iz Zagreba i Ekonomska škola iz Karlovca.

Aktivnosti učenika na sajmu se ocjenjuju. Na sajmu se vrednuje izlaganje na štandovima, poznavanje svojstava robe iz asortimana, komunikacija s kupcima, sigurnost javnog nastupa, kreativnost, neverbalna komunikacija i sl. Za prve tri plasirane vježbeničke tvrtke osigurali smo novčane nagrade koje je sponzorirala OTP banka.

U programu svečanog otvaranja sudjelovat će i naši bivši učenici koji su nekada bili učenici u vježbeničkim tvrtkama, a danas pokreću i vode vlastite tvrtke.

Pozivamo vas da nas posjetite 15. travnja u kongresnoj dvorani hotela Valamar Lacroma - poručili su iz Ekonomske i trgovačke škole. 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija