POLITIKA
06.04.2019 u 12:28

Petrov i Tomljanović pred dubrovačkim novinarima: izbori 26. svibnja su iznimno važni

Nositelj MOST-ove liste za EU parlament i kandidat iz našega Grada, Mato Tomljanović, istaknuli su važnost izbora 26. svibnja, smatrajući da se tog datuma bira smjera za budućnost Hrvatske.


komentara  0

- Sazvali smo press konferenciju kako bismo rekli koliko su važni izbori za EU parlament i zašto MOST ide na te izbore. Tog datuma, 26. svibnja Hrvatska može promijeniti smjer i konačno početi govoriti kao ravnopravna članica Unije. Kako svi mi kandidati zastupamo i regiju iz koje dolazimo, moram reći da moj Dubrovnik može bolje - kazao je Mato Tomljanović kojega je Petrov predstavio kao stručnjaka za EU fondove i čovjeka koji dobro razumije taj sustav.

Tomljanović se osvrnuo na poražavajuće podatke o tek 17 posto povučenih sredstava iz EU fondova koja su bila na raspolaganju zemlji, a kazao je i kako su korekcije do kojih dolazi nakon toga "priča za sebe".

Božo Petrov, nositelj liste i predsjednik MOST-a je kazao kako građani Hrvatske 26. svibnja biraju hoće li konačno imati u Parlamentu EU predstavnika koji se bori za interese Republike Hrvatske ili će nas i dalje doživljavati državom drugog reda.

- Ključ svega je borba za kvalitetniji život u Hrvatskoj - istaknuo je Petrov kazavši i kako su korekcije o kojima je govorio njegov stranački kolega dodatno opterećenje koje svjedoči da je postotak povučenih sredstava iz EU još manji od 17%. 

- Sad su se razmilili po terenu i pokušavaju dobiti koji politički poen za svoje stranke, a pet godina ih nije bilo nigdje. Taj postotak govori o tome koliko su bili sposobni. Imali su pet godina da se u Parlamentu bore za Hrvatsku, nije ih se nigdje vidjelo - komentirao je Petrov kampanju koja je diljem Hrvatske započela za EU izbore.KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija