VIJESTI
15.03.2019 u 11:23

POLICIJA POTVRDILA: Ulica Ćira Carića je jednosmjerna, iz gradske uprave tvrdili su da je dvosmjerna

Nakon naših tekstova o treniranju strogoće u Ulici Ćira Carića i odgovora iz gradske uprave u kojem stoji kako parkirana vozila ometaju promet i vidljivost u dvosmjernoj ulici, na naš upit iz policije smo dobili potvrdu kako je ipak riječ o jednosmjernoj ulici te da nitko nikada nije tražio suglasnost prenamjene ulice u dvosmjernu. To znači da je gradski Odjel za promet samoinicijativno promijenio znakove u ovoj ulici, i istovremeno počeo naplaćivati kazne građanima za nepropisno parkiranje, a sami su prekršili Zakon.


komentara  0

Jesu li zaposlenici Grada važniji od građana koji koriste njihove usluge?

Zašto se strogoća trenira samo ispod pročelnikovog prozora?

Na naš upit je li PU dubrovačko-neretvanska izdala suglasnost prenamjene Ulice Ćira Carića iz jednosmjerne u dvosmjernu odgovorili su:

"U odnosu na postavljeni upit obavještavamo Vas da je, sukladno odredbama čl. 5 Zakona o sigurnosti prometa na cestama, jedinica lokalne samouprave dužna zatražiti suglasnost policije u slučaju potrebe prenamjene ceste iz jednosmjerne u dvosmjernu i obrnuto.

Nadležne osobe jedinice lokalne samouprave nisu zatražile suglasnost Policijske uprave dubrovačko-neretvanske za prenamjenu ceste Ulice Ćira Carića iz jednosmjerne u dvosmjernu". 

 Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija