SPORT
14.03.2019 u 11:21

Jugaši uoči WASPO Hannovera: "Ne budemo li na sto posto, čeka nas jako teška utakmica"

Povodom utakmice 10. kola LEN lige prvaka protiv WASPO Hannovera, jutros su predstavnici Juga održali konferenciju za novinare u prostorijama kluba na bazenu u Gružu. Okupljenima su se obratili trener Vjekoslav Kobeščak te branič Hrvoje Benić.


komentara  0

"Što se tiče prve utakmice protiv njih ove sezone, meni se čini da je tada krenula naša uzlazna forma. Do tada to je bila naša najbolja utakmica, forma nam je krenula uzlaznom putanjom i evo to traje i dalje. Oni su rasterećeni, kod njih nema neke velike razlike između nastupa na njihovom bazenu i u gostima. Protiv Szolnoka su recimo igrali izuzetno dobro, a i kada god dođu ovdje igrati imamo puno teže utakmice nego u Hannoveru. Vidjet ćemo kakav će sutra biti dan, ali ako nećemo biti na sto posto onda nas sigurno očekuje jako teška utakmica. Ako dobijemo WASPO Hannover tek tad možemo razmišljati o prvom mjestu u skupini. Što se tiče druge skupine nisam pogledao niti jednu utakmicu. Uskoro ćemo se početi baviti sa suparnicima iz druge skupine.", istaknuo je Vjekoslav Kobeščak.

"U prvoj utakmici ove sezone smo ih lagano pobijedili, ali to treba zaboraviti. Njihovo prvo gostovanje u Gružu je završilo bez pobjednika 15:15. Namučili su nas tada, jedva smo iščupali bod na našem bazenu.  Mislim da se ovaj put ne smijemo i nećemo se dovesti u tu situaciju i nadam se da ćemo pobijediti.", kazao je Hrvoje Benić.

Utakmica 10. kola LEN Lige prvaka Jug - Hannover igra se u petak 14. ožujka u 19 sati. 


dubrovniknet team / FOTO: Vedran Jerinić

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija