POLITIKA
13.03.2019 u 08:18

JUTRO POSLIJE: Kristić i Lujić pohvalili vladajuću gradsku garnituru

Jučerašnja maratonska sjednica gradskog vijeća ipak je pokazala da ni vladajući nisu isključivi kada su u pitanju dobri i kvalitetni prijedlozi s čije god strane oni dolazili. Lijepo je vidjeti da se uloženi trud isplati i da postoje i oni koji uvažavaju i s pažnjom razmatraju naše prijedloge, a da na kraju od svega korist imaju grad i građani - stoji u priopćenju vijećnika Mara Kristića i Dolores Lujić nakon jučerašnje 12-satne sjednice Gradskog vijeća.


komentara  0

Stoga želimo zahvaliti gradskoj upravi i gradskim vijećnicima koji su sudjelovali u raspravi i prihvaćanju dijela naših amandmana kojima je olakšano stambeno zbrinjavanje naših sugrađana, posebno mladih obitelji koji grade ili nadograđuju obiteljsku kuću kako bi riješili pitanje stanovanja i koji će umjesto 200.000 kuna sada morati uložiti 20.000 kuna u nedostajuće parking mjesto da bi mogli ishoditi građevinsku dozvolu.

Također smo zahvalni na usvajanju našeg prijedloga da se azil za životinje izgradi na Grabovici po zatvaranju i sanaciji odlagališta i da se na taj način konačno u skladu sa zakonom i na suvremen način riješi pitanje zbrinjavanja napuštenih životinja.

Zahvalni smo i svima onima koji su sudjelovali u raspravi i prihvaćanju dijela naših amandmana i prijedloga koji su vezani uz rješavanje pitanja kupnje dionica UTD Ragusa i stjecanja vlasništva nad vrijednim nekretninama restorana Dubravka i Mimoza koje svi želimo kupiti i vratiti gradu po najpovoljnijim mogućim uvjetima.

Nadamo se da će se na sjednicama koje slijede i dobar dio vijećnika koji do sada osim rijetkih populističkih istupa nisu pokazali pretjeranu volju i trud aktivno uključiti u rad i koristiti gradsku vijećnicu kao mjesto na kojem svi mi koji smo birani od građana imamo priliku kroz dobre inicijative i prijedloge te konstruktivnu raspravu doći do najpovoljnijih i najkvalitetnijih rješenja za građane u okviru postojećih zakona.

Gradski vijećnici
Dolores Lujić i Maro Kristić
 KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne
komentara 0 23|05|19
Dođite na Rock Šalabahter! 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija