VIJESTI
05.03.2019 u 10:49

NE MOŽE SE SJEDATI NA DVIJE STOLICE
Jeste li spremni zaboravit okus malostonskih kamenica i mušula?

I dok još čekamo nalaze koji će nam objasniti kako je moglo doći do fekalnog onečišćenja Malostonskog zaljeva koje za svoje posljedice ima i prisustvo virusa kod kamenica i mušula kao prirodnih filtratora, postaje sasvim jasno da koncept suživota turističkih apartmana i školjkarstva, na svjetski prepoznatljivoj razini, već sad, prije apartmanske izgradnje doživljava svoj žalostan  – krah, stoji u priopćenju Srđevaca koji prenosimo u nastavku. 


komentara  1

Kad ovome pridodamo i idiotski plan odlagališta otpada u Lučevom razdolju koje je dokazano povezano s Malostonskim zaljevom, onda je već sad jasno da naša malostonska kamenica, kao dobitnik europske oznake kvalitete proizvoda, s ovom generacijom završava svoj višetisućljetni put.

Kao i više puta do sada pokazalo se da je kombinacija neupučenog puka i bezvrijednih političara kombinacija protiv koje se ne može boriti obrazovaniji dio pučanstva, a napose onaj koji je po ovom pitanjima, kao struka, jedina meritorna za ispravnu prosudbu. Zar je moguće da prvo trebamo sve izgubiti da bi nam se otvorile oči?!

Ne može se poštovani Stonjani sjedati na dvije stolice, ne možete Župane biti toliko kratkovidni.

Jeste li spremni zaboravit izvorni okus malostonskih kamenica i mušula?

Neprocjenjiva  šteta. 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

zumbo_je_moj_idol 05.03.19 u 14:11
Virusi - Kamenice 4:0, Za ekipu Virusa nastupili su : Domaći lizoguz domesticus vulgaris, pajdo investitor, tupavi birač, stranke na vlasti, županija, lokalni portali, novinari lizoguzi, pohlepa, gramzivost, primitivizam i korupcija, trener virusa gospodin Euro. Utakmica potpuno nezanimljiva , virusi konstantno u posjedu lopte, Kamenice nisu prešle centar i zasluženo ispadaju iz lige, Virusi nezustavljivo idu prema novoj tituli

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija