CRNA KRONIKA
04.03.2019 u 12:02

Zamijenio tuđi automobil za motocikl, krivotvorio potpis vlasnika

Protiv "domišljatog" 22-godišnjaka policija je podnijela kaznenu prijavu za dva kaznena djela: krivotvorenja isprava i prijevare. Sumnjiče ga da je prilikom kupnje, odnosno zamjene motocikla za vozilo, prodavatelju motocikla dao u zamjenu osobno vozilo koje nije bilo u njegovom vlasništvu te istog oštetio za 63 tisuće kuna.


komentara  0

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik, utvrdili su da je 22-godišnjak iz Dubrovnika, tijekom listopada 2018.godine, s poznanikom sklopio ugovor o kupoprodaji motocikla te dogovorio da će kao zalog za plaćanje motocikla prepisati svoje osobno vozilo.

Kasnije se utvrdilo da isti nije vlasnik navedenog vozila te da je u kupoprodajnom ugovoru upisao pogrešan broj šasije vozila i kod kasnije preprodaje motocikla krivotvorio potpis vlasnika.

Na ovaj način isti je oštetio vlasnika motocikla za oko 63.000,00 kuna.  Navedeni  22-godišnjak sumnjiči se za počinjenje dva kaznena djela krivotvorenja isprava i kaznenog djela prijevare te je nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku dostavljena kaznena prijava, stoji u priopćenju iz PU dubropvačklo-neretvanske.    


PU/dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne
komentara 0 23|05|19
Dođite na Rock Šalabahter! 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija