VIJESTI
20.02.2019 u 15:19

Glasnogovornica: Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa ne zna je li mu dostavljena kompletna dokumentacija

Nakon što je gradonačelnik Mato Franković demantirao kako Grad nije poslao svu potrebnu dokumentaciju u slučaju afere „Okrajak“ Povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa, reagirala je i glasnogovorinica Martina Jurišić. Kazala je kako ona nije mislila da se nepotpuna dokumentacija odnosi na doneseno Mišljenje Povjerenstva iz prosinca prošle godine, nego da se ta nepotpuna dokumentacija spominje u prijavi koja ja zaprimljena ove godine početkom veljače. Kako je glasnogovornica pojasnila, upravo onaj tko je anonimno prijavio dogradonačelnicu traži dodatnu dokumentaciju vezanu za otkup dijela k.č.br. 1275/5, k.o. Gruž od strane društva Primorje gradnja.


komentara  0

Glasnogovornica je rekla kako je Povjerenstvo nakon prijave početkom ovoga mjeseca zatražilo od Grada Dubrovnika dokumentaciju koja se spominje u prijavi.

ŠTO STOJI U PRIJAVI

U podnesenoj anonimnoj prijavi protiv dužnosnice Orlande Tokić, zamjenice gradonačelnika Grada Dubrovnika u kojoj se u bitnome ukazuje na postojanje predmeta o kojima odlučuju nadležne službe Grada Dubrovnika, a u kojima se kao podnositelj zahtjeva, kao projektant ili kao nadzorno tijelo javlja trgovačko društvo Apozito d.o.o. u kojem je dužnosnica Orlanda Tokić imala udjele u vlasništvu, a nakon stupanja na dužnost je iste prenijela na supruga.

U prijavi se navodi da je dužnosnica imenovana kao glavni nadzorni inženjer i voditelj projekta izgradnje Studentskog centra u Dubrovniku čiji izgradnju Grad Dubrovnik sufinancira te izdaje dozvole za gradnju.

Nadalje, u prijavi se ukazuje na mišljenje broj M-149/18 koje je Povjerenstvo donijelo na zahtjev dužnosnika Mate Frankovića, gradonačelnika Grada Dubrovnika te se navodi da bi vezano za otkup dijela k.č.br. 1275/5, k.o. Gruž od strane društva Primorje gradnja d.o.o. trebalo prikupiti dodatnu dokumentaciju.


E. J.

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne
komentara 0 23|05|19
Dođite na Rock Šalabahter! 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija