VIJESTI
20.02.2019 u 14:33

Marko Potrebica: Orlanda Tokić nije nadzorni inženjer na Studenskom domu

To je nemaštovita prijava oporbenog vijećnika koji zna da je to čista glupost pa se na to nije ni želio potpisati. Netočno je da je gđa Tokić nadzorni inženjer na Studentskom domu jer je nakon provedenog javnog natječaja izabran IGH s najjeftinijom ponudom. Gospođa Tokić je za voditeljicu projekta izabrana kao predstavnica Zajednice ponuditelja u studenom 2016. godine, dakle prije negoli je bila izabrana za dogradonačelnicu - kazao je Marko Potrebica, ravnatelj Studentskog centra i predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika.


komentara  0

Dodao je i kako je postupak vodilo Povjerenstvo za javnu nabavu Sveučilišta u Dubrovniku čiji on uopće nije niti član, te kako je čitav postupak odabira protekao bez ijedne žalbe i prigovora od strane ostalih tijela koji kontroliraju provedbu europskih projekata što Studentski dom jest.

- Građevinska dozvola za Studentski dom je izdana 2015. godine, a jednoglasnu odluku o sufinanciranju Studentskog doma od strane Grada Dubrovnika donijelo je Gradsko vijeće u bivšem sazivu. I kao treće, gđa Tokić kao voditeljica projekta izgradnje nije zadužena za korespodenciju s Gradom - rekao je Potrebica, dodajući:

- Iz svega je jasno da se radi o podlom i neuspješnom pokušaju stvaranja afera i želji da se spriječi nastavak uspješnih projekata u gradu Dubrovniku. To im neće uspjeti - zaključio je Potrebica kazavši kako zna tko je podnio prijavu ali ne želi ići u javnost s imenima jer nema za to čvrste dokaze.


L.C.

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne
komentara 0 23|05|19
Dođite na Rock Šalabahter! 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija