VIJESTI
20.02.2019 u 12:54

Gradonačelnik Franković: Povjerenstvu smo poslali sve dokumente od prve do zadnje rečenice o slučaju "Okrajak"

Poštujemo traženje Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa da im dostavimo svu potrebnu dokumentaciju koja se tiče izdavanja dozvola tvrtki Apozito d.o.o. zbog nove anonimne prijave protiv dogradonačelnice Tokić, ali naglašavam kako je Grad Dubrovnik prošli put dostavio potpunu dokumentaciju od prve do zadnje rečenice koja se odnosila na predmet vezan uz Primorje gradnju. Ništa mimo toga od nas Povjerenstvo nije tražilo. U kontekstu rečenoga ispada da sam napravio propust i poslao nepotpunu dokumentaciju, a to jednostavno nije istina  - reagirao je gradonačelnik Mato Franković na tekst  Dogradonačelnica Orlanda Tokić ipak u sukobu interesa?


komentara  0

U odgovoru kojega smo dobili od Martine Jurišić, glasnogovornice Povjerenstva, između ostaloga stoji kako se "u prijavi  ukazuje na mišljenje broj M-149/18 koje je Povjerenstvo donijelo na zahtjev dužnosnika Mata Frankovića, gradonačelnika Grada Dubrovnika te se navodi da bi vezano za otkup dijela k.č.br. 1275/5, k.o. Gruž od strane društva Primorje gradnja d.o.o. trebalo prikupiti dodatnu dokumentaciju".

Gradonačelnik Franković kaže kako se ta dodatna dokumentacija odnosi na širi kontekst djelovanja tvrtke Apozito d.o.o., te kako je prošle godine, nakon što je zatražio mišljenje Povjerenstva Grad dostavio apsolutno svu dokumentaciju koja se ticala slučaja Okrajak, odnosno svega što se odnosilo na "Primorje gradnju".

- U kontekstu napisanoga ispada da sam kao gradonačelnik napravio propust i da nisam poslao kompletnu dokumentaciju koja se odnosila na zahtjev Primorje gradnje za otkup dijela zemljišta u vlasništvu Grada Dubrovnika. To jednostavno nije istina. Svu, ali baš svu dokumentaciju koja se ticala tog predmeta smo poslali na uvid Povjerenstvu. Dodatna dokumentacija koja se traži je vezana uz izdavanje dozvola od strane grada tvrtki Apozito d.o.o. - ističe Franković.


L.C.

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne
komentara 0 23|05|19
Dođite na Rock Šalabahter! 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija