LIFESTYLE
12.01.2019 u 12:26

ZIMSKI SERIJAL SENIOR PROGRAMA
DO KRAJA SVIBNJA preko 30 tisuća senior posjetitelja iz Skandinavije i Njemačke

Uz veliki broj destinacija koje su redovnim linijama povezane s Dubrovnikom tijekom zime, od ponedjeljka, 14. siječnja,  započinje charter program dolazaka senior grupa iz Skandinavije i Njemačke koji će do 11. svibnja, u Dubrovnik,  dovesti preko 30 000 posjetitelja.


komentara  0

U organizaciji putničke agencije WTouristic, članice Karaci grupe  i RSD Reisen iz Njemačke, od ponedjeljka 14.siječnja, započinje zimski program dolazaka senior grupa iz Njemačke i Skandinavije s jednim charterom dnevno, sve do 11.veljače kada će početi dolaziti dva puta dnevno do 11.svibnja.  Zimski program započeo je već u listopadu 2018., nakon čega je kratko preusmjeren u Zračnu luku Split zbog radova na dubrovačkom aerodromu.

Riječ je o putovanju koje počinje i završava u Dubrovniku, a tijekom kojeg će gosti posjetiti još Ston, Makarsku, Trogir i Split. U Dubrovniku će provesti dvije noći u dubrovačkim hotelima Hotel Rixos Libertas, Hotel Lero, Hotel Villa Paradiso te hotelima iz grupacije Valamar. U ovoj godini planira se dolazak preko 30 tisuća posjetitelja do 11.svibnja 2019. dok  je za iduću godinu  plan dovesti do 65 tisuća posjetitelja. 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija