CRNA KRONIKA
03.12.2018 u 17:00

Optužnice protiv trojice mladića zbog ubojstva u pokušaju i nanošenja teških tjelesnih ozljeda

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je, nakon provedene istrage, podiglo optužnicu protiv hrvatskog državljanina (22) zbog počinjenja kaznenog djela ubojstva u pokušaju, i protiv dvojice hrvatskih državljana (26 i 27) zbog počinjenja kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju.


komentara  0

ŠOK U KONAVLIMA: premlaćeni 22-godišnjak pokušao pregaziti "gladijatora"

Okrivljenog 22-godišnjaka se tereti za pokušaj ubojstva odnosno da je 1. rujna 2018. na području Konavala, vozilom kao sredstvom izvršenja djela pokušao lišiti života hrvatskog državljanina (26), no u tome nije uspio jer je žrtva uspjela izmicanjem izbjeći udar vozila.

U odnosu na kazneno djelo pokušaja teške tjelesne ozljede, okrivljenicima se stavlja na teret da su hrvatskog državljanina (22, okrivljenik u prethodno opisanom djelu) 1. rujna 2018. na području Konavala, napali na način da ga je okrivljenik (26) gađao u glavu posudom za cvijeće i zadao mu više udaraca šakama u glavu, dok mu je okrivljenik (27) to omogućio oduzimanjem žrtvi sredstva obrane i onemogućavanje drugoga da spriječi napad i razdvoji ga od osobe koja ga pokušava ozlijediti.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija