POLITIKA
26.11.2018 u 13:06

Srđevci poručuju HDZ-u - ispričajte se 16, 5 milijuna puta za kriminal na Srđu

"Neka HDZ-u i svim njihovim biračima bude jasno, dobit će ispriku kad se oni 16.5 milijuna puta ispričaju za kriminal koji se dogodio na Srđu, a za koji je odgovoran i materijalno i moralno – ZNA SE tko. Ima tu po Hrvatskoj još nagomilanog kriminala i po svemu sudeći još će biti, no za naš mali Grad, bit će dovoljno i 16.5 miljuna HDZ-ovskih „oprostite“, pručuju u priopćenju iz KLGB Srđ je Grad, a kao reakciju na prozivke iz HDZ-a. Priopćenje prenosimo u cijelosti.


komentara  3

- Stav  jednog od našeg sugrađana koji se nalaze na listi KLGB Srđ je Grad, profesora filozofije, etike i engleskoga jezika, prof. Igora Miošića, u kojem tvrdi: „HDZ-u ne pada rejting. Otporan na sve afere jer ološ bira ološ. Statistički, HDZ na vlasti drže indiferentni. (…) Je li istina da ološ bira ološ? Ovo je popis HDZ-ovih afera/krađa između majke svih krađa – pretvorbe i privatizacije – do afere Konzultantica (Karamarko). Na popisu nije Plenkovićeva megaafera Borg. Tko i nakon svega bira HDZ bira ološ. Po ključu – slični biraju slične. Nije, međutim, problem u ološu, nego u indiferentnima koji ološu omogućuju da bude na vlasti”, duboko je potresao politički vrh HDZ-a.

Nije, naime, kako oni kažu primjereno i uobičajeno, da ih se naziva ološem, jer se takav govor naziva netolerantnim govorom i govorom mržnje… Mi se pitamo nije li to možda ipak govor koji pogađa u srž istine hrvatskog društva. Naime, ukupno gledano u Republici Hrvatskoj HDZ čini manjinu, jedva da ispunjava trećinu biračkog tijela. Ovaj drugi dio Hrvatske jako dobro vidi što HDZ već desetljećima radi od naše Države i od našeg Grada. I onda kad prof. etike, kojem je to moralna obveza kao intelektualca, to vrlo jasno izreče na javnim mrežama, nastane veliki problem. Postavlje se pitanje treba li se Srđ je Grad i prof. Miošić ispričati HDZ-u i njihovim biračima?! U slučaju Srđ je Grad, neka HDZ-u i svim njihovim biračima bude jasno, dobit će ispriku kad se oni 16.5 milijuna puta ispričaju za kriminal koji se dogodio na Srđu a za koji je odgovoran i materijalno i moralno – ZNA SE tko. Ima tu po Hrvatskoj još nagomilanog kriminala i po svemu sudeći još će biti, no za naš mali Grad – bit će dovoljno i 16.5 miljuna HDZ-ovskih „oprostite“.

Konačno, nismo vam u ovo računali milijune „oprostite“ vezanih uz aferu Garaža na Ilijinoj glavici, a nismo još niti počeli nabrajati!", navodi se u priopćenju KLGB Srđ je Grad.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

tajan 26.11.18 u 17:15
samo golf srđ i Bosanka 2 su teški kriminal, kršio se zakon da bi nekoliko pojedinaca zaradili lovu, to treba pitat Dubu i vječnog Pera

   

del.boy 26.11.18 u 16:39
Glavno da su Dube i njena necakinja lijepo odgojile djecu kojoj su predavali u Gimnaziji! Nije ni čudo što svi ovi mladi samo gledaju kako se "uvaliti" na gradsku/županijsku/državnu sisu i niš ne raditi!!! Imaju krasne primjere!!!

   

kuneta 26.11.18 u 16:16
Ovaj lik radi u školi i predava etiku!?

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija