POLITIKA
24.11.2018 u 09:34

Gradski odbor HDZ-a: Vijećniče Nikolić, ispričajte se!

Gradski odbor HDZ-a prozvao je vijećnika KLGB Srđ je naš Ljuba Nikolića kako je lagao u emisiji Dubrovnitv.neta te izjavio kako tvrtka u kojoj radi, Laus CC od 2012. ne radi s Gradom Dubrovnikom. HDZ pak tvrdi da je ovoj tvrtki od 2012. do 2018. isplaćeno više od pola milijuna kuna te pozivaju Nikolića da se ispriča građanima. Cijelo priopćenje prenosimo u nastavku.


komentara  0

- Vijećnik Ljubo Nikolić, jurišnik „Srđevaca“ koji se prikazuje kao moralna vertikala ne samo Gradskog vijeća nego i čitavog Grada i okolice, javno lagao. U emisiji „Susreti utorkom“ Dubrovniknet.tv od 20. studenoga,  Ljubo Nikolić je na jasan upit:  „Radi li Vaša tvrtka s Gradom Dubrovnikom?“ jednostavno slagao novinarku Lidiju Crnčević i čitavu javnost. Odgovorio je:  „Nekada jesmo, ali od 2012. godine više ništa“.

Dakako, radi se o tvrtki Laus CC u kojoj je Ljubo Nikolić pomoćnik direktora, a uskoro, kako čujemo, i direktor. Dakle riječ je o osobi koja itekako mora znati s kime njegova tvrtka posluje. No, vijećniče Nikolić i prateći obožavatelji  liste „Srđ je Grad“, u laži noge kratke bivaju.

Tako je, unatoč tvrdnjama Nikolića da od 2012. godine Laus CC ne posluje s Gradom, u evidenciji financija Grada Dubrovnika razvidno da je tvrtki Laus CC od 2012. do 2018. godine isplaćeno 572 995 kuna!!!

Zaključak izrečenog u emisiji (kako „srđevci vole linkove stavljamo i mi na tu emisiju  te preporučamo pogledati bezočnu laž od 28:16 minute emisije) i činjenice iz gradske evidencije je jednostavan- Ljubo Nikolić bezočno laže i obmanjuje!

I to je, dakle, taj pravednik i ta moralna vertikala koji svima na političkoj sceni ovećom soljenkom soli pamet. I o poštenju i o moralu, ali i o stručnosti. A, zapravo je samo jedan od itekako upletenih u „ingropane interese“ - stoji u priopćenju GO HDZ-a.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija