VIJESTI
05.11.2018 u 15:25

SLUŽBENO PRIOPĆENJE: Croatia Airlines reducira letove prema Dubrovniku, nema noćnih linija

Svim putnicima, koji su kupili karte za večernje letove u vrijeme kada još nisu bila poznata sva ograničenja u vezi sa spomenutim radovima, Croatia Airlines ponuditi će uslugu prijevoza u alternativnim terminima i nastojati naći prihvatljivo rješenje te opravdati njihova očekivanja - stoji u priopćenju iz dubrovačke zračne luke. Noćnih letova nema, ali putnici i dalje ne znaju u koliko sati polijeće iz Zagreba posljednji dnevni zrakoplov. To će se, moglo bi se zaključiti, mijenjati iz dana u dan. Priopćenje prenosimo u cijelosti.


komentara  0

Unatoč reduciranom redu letenja, Croatia Airlines će putnicima osigurati svakodnevnu povezanost Dubrovnika i Zagreba. Radovi na uzletno-sletnoj stazi Zračne luke Dubrovnik, koja trenutno predstavlja najveće gradilište u Republici Hrvatskoj, sukladno planu, počeli su ovih dana i trajat će do 15. ožujka 2019. godine kada bi Zračna luka Dubrovnik trebala biti u potpunosti spremna za novu turističku sezonu te još kvalitetniji prihvat putnika, a isto tako i za još bolju zračnu povezanost Dubrovnika i Zagreba o kojoj ovisi lokalno stanovništvo.

Navedeni radovi iziskivati će stalne prilagodbe i izravno će utjecati na ograničenja, koja će se morati uvesti u redu letenja. Svjesni potreba putnika, u Zračnoj luci Dubrovnik ove su radove ograničili na minimalno nužno razdoblje, konkretno na razdoblje od 8. studenoga do 9. prosinca ove godine, u kojem pojedini tipovi zrakoplova neće moći prometovati u noćnim satima. 

Pridržavajući se protokola dogovorenih sa Zračnom lukom Dubrovnik, a u želji da preveze što veći broj putnika, Croatia Airlines kao hrvatski nacionalni avioprijevoznik tijekom cijelog ovog razdoblja osiguravati će svakodnevnu povezanost Zagreba i Dubrovnika, provodeći reducirani red letenja. Slijedom navedenog, a imajući u vidu realna letačka ograničenja te vodeći se uvijek načelom sigurnosti putnika, reducirani red letenja biti će podložan promjenama, ovisno o dnevno-operativnim odnosno vremenskim uvjetima, a isto tako i fazi odvijanja radova.

Treba naglasiti kako će Croatia Airlines, umjesto otkazivanja letova, u navedenom razdoblju obavljati posebne pripreme s posadama kako bi se letačke operacije obavile potpuno sigurno i unatoč svim ograničenjima uzrokovanim radovima u ZL Dubrovnik.

Zračna luka Dubrovnik i Croatia Airlines nastojati će da ovi radovi što je manje moguće utječu na putnike, koje će zajedničkim snagama, uz maksimalno angažiranje svih kapaciteta, informirati o svim potrebnim promjenama.

Svim putnicima, koji su kupili karte za večernje letove u vrijeme kada još nisu bila poznata sva ograničenja u vezi sa spomenutim radovima, Croatia Airlines ponuditi će uslugu prijevoza u alternativnim terminima i nastojati naći prihvatljivo rješenje te opravdati njihova očekivanja.

Za sve potrebne informacije putnici se mogu obratiti Kontakt centru Croatia Airlinesa na telefone 072 - 500 505 i (01) 66 76 555, kao i poslovnici tvrtke u Dubrovniku (020) 773 232, te na adrese elektronske pošte contact@croatiaairlines.hr i dbvap@croatiaairlines.hr

Zračna luka Dubrovnik i Croatia Airlines se ispričavaju svim korisnicima usluga na možebitnim neugodnostima, te najljepše zahvaljuju na strpljenju i razumijevanju obzirom na veliku složenost projekta rekonstrukcije manevarskih površina Zračne luke Dubrovnik - stoji u priopćenju iz Zračne luke Dubrovnik.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija