VIJESTI
10.10.2018 u 16:30

Dubrovčanin Nikola Sulić je "dečko" Milijana Brkića

Slučaj Milijana Brkića, vezan uz prostituciju, nestale spise...se nastavlja. Dubrovčanin Nikola Sulić je posrednik Milijana Brkića koji je navodno prostitutkama prenosio informacije da se protiv njih vodi policijska istraga, javljaju nacionalni mediji. U dokumentima koje je objavio tjednik Nacional policija ima SMS prepiske u kojima upravo Sulić obavještava Saru Sikirić da mijenja telefon i da stane. Ona se našla i s njim i policija je utvrdila da joj je tad odao kako je pod mjerama. U jednoj poruci joj je napisao: “Znam iz prve ruke!”.


komentara  0

Sulić je inače i sad u upravi jedne tvrtke koja se bavi proizvodnjom piva, a neke su završile u stečaju. No važna je njegova veza s Milijanom Brkićem. Policija je utvrdila da se od početka 2011. godine do kraja lipnja s Milijanom Brkićem čuo čak 64 puta, što je više od 10 puta mjesečno.

U srijedu je Brkić bio posve opušten u Saboru, a na pitanje novinara tko je čovjek s inicijalima N.S. s kojim se telefonski čuo šezdesetak puta, Brkić je kratko odgovorio: 'Moj dečko!'.

- Upoznali smo se u specijalnim postrojbama tijekom Domovinskog rata - svjedočio je Sulić policiji i tvrdio da se čuje svakih 15-ak dana s Brkićem. Ispisi poziva su pokazali da to nije istina. Više saznajte ovdje.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne
komentara 0 23|05|19
Dođite na Rock Šalabahter! 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija