SPORT
08.10.2018 u 11:29

Odlični rezultati JK Ura Nage na državnom prvenstvu

Dvije srebrne i tri brončane medalje osvojili su natjecatelji dubrovačkog Judo kluba Ura Nage na Prvenstvu Hrvatske koje je ove subote održano u Splitu u uzrastima mlađih kadeta (do 16 godina) i mlađih seniora (do 23 godine).


komentara  0

Viceprvaci Hrvatske u mlađe kadetskom uzrastu postali su Leo Kužnin i Gabriel Giljača, dok je Fran Kužnin osvojio brončanu medalju. Leo Kužnin je u kategoriji do 38 kg ipponima pobijedio Marka Prkačina (JK Dubrovnik) i Marina Oberana (JK Župa dubrovačka), da bi u borbi za zlatno odličje s Mariom Olujićem (JK Pujanke) bacio wazari i prilikom bacanja ozljedio ruku te nije mogao nastaviti borbu i samim time izgubio finalni dvoboj. Gabriel Giljača je u kategoriji +81 kg ipponima pobjedio Petra Radačića (JK Dalmacijacement) i Lovra Vitka (JK Profectus Samobor), da bi u finalnoj brobi izgubio od Dina Odobašića (JK Istarski borac). Fran Kužnin je na svom putu do brončane medalje pobjedio prvu pa izgubio drugu borbu, da bi kroz repasaž sa tri uzastopne pobjede osvojio 3. mjesto.

Na korak do odličja ostao je Maro Ristić (-66 kg) koji je s dvije pobjede i dva poraza u konačnom poretku zauzeo 5. mjesto, dok je sa istim omjerom pobjeda i poraza Andro režić (-50 kg) izborio 7. mjesto. Još su u mlađe kadetskom uzrastu nastupili Orlando Bratičević (-46 kg), Ivan Lale i Kristian Konjevod (oba -66 kg).

Kod mlađih seniora do bronce su došla dva predstavnika JK Ura Nage, Leon Đapić i Stijepo Kristović. Leon Đapić (-66 kg) je pobjedio prvu, a izgubio drugu borbu pa je do odličja došao kroz repasaž s dvije uzastopne pobjede, dok je Stijepo Kristović (+100 kg) do odličja također došao kroz repasaž pobjedom u borbi za treće mjesto protiv predstavnika JK Split. U mlađe seniorskom uzrastu još su nastupili Mauricio Bratičević (-60 kg) i Leon Konjevod (-73 kg).

Sva četvorica predstavnika JK Ura Nage u uzrastu do 23 godine zapravo su kadeti koji su nastupali u starijem uzrastu pa su tim i postignuti rezultati još vrijedniji.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
dubrovnik_kup
SPORT
0      24|06|19 u 10:40
Produžetci obilježili deveti dan Dubrovnik kupa
vk_cavtat_djeca
SPORT
0      24|06|19 u 10:07
VK Cavtat pobjednik je revijalnog turnira „Nade
jug
SPORT
0      23|06|19 u 17:51
Zlato u Duisburgu za mlađe juniore Juga!
barakude
SPORT
0      22|06|19 u 19:17
Hrvatska pobijedila Španjolsku - Marko Bijač obranio 16 udaraca
dubrovnik_kup
SPORT
0      22|06|19 u 13:47
Rezultati sedmog dana Dubrovnik kupa

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija