SPORT
05.10.2018 u 21:10

FOTO: Square pobjedom započeo sezonu

U 1. kolu Hrvatske malonogometne lige Square je večeras u Gospinom polju slavio protiv Vrgorca rezultatom 4:1 (1:0).


komentara  0

Od prve sekunde dominacija Squarea. Cvjetković je prvi uputio udarac, međutim prva prijetnja otišla je poviše gola. Nakon toga bilježe se pokušaji Pelea ali i Đuraša. Gosti su u 4. minuti prvi put zaprijetili, a udarac Martinca zaustavio je Zoran Primić.

U razdoblju od 5. do 10. minute goste je spašavao vratar Herceg koji je u navedenom periodu imao 7 bravuroznih obrana! Vratnica Reza, pokušaji Cvjetkovića, majstorije Pelea i udarci mladog Konsua krotio je večeras iznimno raspoloženi vrgorački čuvar mreže.

U 12. minuti ponovno je Martinac u glavnoj gostujućoj ulozi, međutim Primić je po drugi put ostao na visini zadatka. Dvije minute poslije bilježi se majstorski potez Pelea koji je pokušao petom iz okreta matirati Hercega ali srećom za goste njegov udarac završio je tik uz vratnicu! Nakon  silnih pokušaja obrana Vrgorca kapitulirala je u 16. minuti utakmice kada je Adrijan Micevski, nakon uigrane kombinacije iz prekida, prizemnim udarcem pogodio kroz noge Hercegu za 1:0! S tim se rezultatom otišlo na predah iako su oba sastava u posljednjim minutama imala izgledne prilike.

I u nastavku prava muška borba, a do drugog pogotka čekalo se svega četiri minute. Rezo je oduzeo loptu na centru, odigrao dupli pas s Antom Daničićem kojemu kasnije, nakon što je izigrana vrgoračka obrana, nije bilo teško pogoditi za 2:0!

Gosti su u 28. minuti smanjili prednost preko Duška Martinca koji je silovitim udarcem pod gredu matirao Primića (2:1). Kratko je trajala gostujuća euforija jer je nakon svega 14 sekundi igre Hrvoje Cvjetković pogodio za novih dva razlike (3:1). (Za)prijetili su potom gosti, njihovi malobrojni ali opasni udarci (Kozarić, Suton) bili su itekako izgledne prilike za novo smanjenje, međutim Primić je do kraja zadržao svoju mrežu neokrznutom…

U 32. minuti Hrvoje Cvjetković je prošao kroz gostujuću obranu te na kraju ‘slomio’ vratara Hercega za visokih i uvjerljivih 4:1.

U idućem kolu Square gostuje kod MNK Jesenje u Krapini.


www.mnksquare.com / FOTO: Vedran Jerinić

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
dubrovnik_kup
SPORT
0      24|06|19 u 10:40
Produžetci obilježili deveti dan Dubrovnik kupa
vk_cavtat_djeca
SPORT
0      24|06|19 u 10:07
VK Cavtat pobjednik je revijalnog turnira „Nade
jug
SPORT
0      23|06|19 u 17:51
Zlato u Duisburgu za mlađe juniore Juga!
barakude
SPORT
0      22|06|19 u 19:17
Hrvatska pobijedila Španjolsku - Marko Bijač obranio 16 udaraca
dubrovnik_kup
SPORT
0      22|06|19 u 13:47
Rezultati sedmog dana Dubrovnik kupa

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija