CRNA KRONIKA
12.09.2018 u 13:05

ŠOK U KONAVLIMA: premlaćeni 22-godišnjak pokušao pregaziti "gladijatora"

Vijest o pokušaju ubojstva i trojici mlađih muškaraca iz Konavala koji su završili u istražnom zatvoru, uzburkala je duhove u najjužnijoj općini, gdje se incident, 1. rujna i dogodio. Do sukoba je došlo na taraci jednog hotela u Čilipima, oko 19.45 kada su K.C. (1992.) i D.O (1991.) nasrnuli na A.B. (1996.), te su ga pri tome teško ozlijedili, zadavši mu brojne udarce rukama i nogama u tijelo i glavu. Neslužbeno saznajemo kako su obojica napadača, članovi borilačkog kluba "Gladiator". Nakon što se uspio domoći vozila, napadnuti i izudarani 22-godišnji A.B. je krenuo u osvetu.  


komentara  1

On je sjeo u vozilo, te se počeo kretati i pojačavati brzinu prema 26-godišnjem napadaču K.C., koji je uspio izmaknuti i izbjeći vozilo koje bi ga u suprotnom bilo priklještilo uz zid. Auto ga je djelomično, ali bez posljedica i zahvatilo, a čitav događaj je, navodno, zabilježila i video kamera koja se nalazi na vanjskom hotelskom zidu. 

- Odlukom suca istrage nadležnog suda za sve sudionike je određen istražni zatvor, i to protiv prvookrivljenika (A.B.) zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela  te protiv drugookrivljenika (K.C.) i trećeokrivljenika (D.O.) zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela - kazao nam je glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku, sudac Pero Miloglav.

Prvookrivljenog se tereti za kazneno djelo pokušaja ubojstva, a drugu dvojicu za kazneno djelo nanošenja  teške tjelesne ozljede. Njima bi dodatna otegotna okolnost mogla biti i što su MMA borci, kojima bi sportski kodeks trebao zabraniti uporabu sile i vještina u ringu u privatnim obračunima. 

Razlozi zbog kojih je došlo do svađe koja je završila premlaćivanjem i pokušajem ubojstva, zasad su javnosti nepoznati.


dubrovniknet team/FOTO: Google maps

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

spidersfrommars 12.09.18 u 14:59
dva hrabra gladijatora napala jednog i to mlađeg od sebe, svaka čast

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija