VIJESTI
10.08.2018 u 12:18

Franković pokreće inicijativu za izmjenu Zakona o prijevozu u cestovnom prometu

Gradonačelnik Mato Franković na svom je FB profilu najavio kako će pokrenuti inicijativu za izmjenu Zakona o prijevozu u cestovnom prometu, "za kojeg jasno možemo reći da nije donio kvalitetniju uslugu kao ni bolje cijene za građane". A referirajući se na odluku Gradskog vijeća New Yorka koji je na godinu dana neće izdavati dozvole taksistima Ubera, jer "pridonose zagušenju na ulicama i kočenju prometa".


komentara  2

"Prilikom izglasavanja novog Zakona o prijevozu u cestovnom prometu isticao sam da ćemo imati problem. Iz Ubera su me pokušali demantirati pa su čak četvrtkom i subotom skidali taxi oznake. Vidimo da je i u New Yorku slična situacija. Smatram da jedinice lokalne samouprave trebaju kontrolirati broj izvršitelja auto taxi prijevoza na svom području. Stoga pokrećemo inicijativu za izmjenom Zakona za kojeg jasno možemo reći da nije donio kvalitetniju uslugu kao ni bolje cijene za građane", napisao je Franković.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

Spica skandela 13.08.18 u 11:20
Ja čeka da počne rješavat stvari koje jesu u njegovoj nadležnosti. Na primjer, kako se kupalište buža pretvorilo u javni zahod nelegalnog ugostiteljskog objekta.

   

spidersfrommars 10.08.18 u 15:31
Koja jeftina demagogija, zakoni se donose i mijenjaju u hrvatskom saboru gdje stranka spomenutog ima dovoljno ruku da to napravi. Je li to znači da franković nema nikakvog utjecaja unutar stranke da to riješi, pa nekim javnim inicijativama kao nešto pokušava? Pa onda gospodine izađi iz partije ako imaš imalo morala i obraza (malo morgen).

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija