VIJESTI
10.08.2018 u 09:11

Na 21. Maratonu lađa sudjeluje 27 veslačkih ekipa

U subotu 11. kolovoza u dolini Neretve održat će se 21. Maraton lađa. Start maratona je u Metkoviću, a cilj u Pločama. ove godine natječe se 27. ekipa. Ususret ovom događaju u Opuzenu je održan sastanak Izvršnog odbora Maratona lađa, koji uz župana koji je predsjednik istoga čine gradonačelnici Metkovića Dalibor Milan, Opuzena Ivo Mihaljević i Ploča Mišo Krstičević te predsjednik Udruge lađara Neretve Dalibor Obradović.


komentara  0

U radu sastanka sudjelovale su i zamjenica župana Žaklina Marević te v.d. pročelnice za društvene djelatnosti Jelena Dadić.

Župan Nikola Dobroslavić izrazio je zadovoljstvo činjenicom da se ova tradicionalna manifestacija nastavlja i ove godine te da pripreme uspješno teku. Činjenica da Maraton lađa već godinama uživa visoko pokroviteljstvo Predsjednice RH te da svake godine utrku prate i brojni visoki državni dužnosnici kao i velik broj javnih osoba, ali i turista, dokaz su da je ova manifestacija itekako prepoznata kao tradicionalna i vrijedna, rekao je župan.

Predsjednik Udruge lađara Neretve Dalibor Obradović iznio je detalje priprema ovogodišnjeg Maratona, na kojem će se natjecati 27 ekipa. Dodao je i kako je Udruga svojim angažmanom i ove godina uspjela Maraton lađa promovirati kao prepoznatljivu manifestaciju koja čuva tradiciju ovoga kraja, a istovremeno je i atraktivna brojnim gledateljima. U tom smislu, pozvao je i sve turističke zajednice s područje doline Neretve da u suradnji s Udrugom lađara Neretve u svoju promociju za predstojeću godinu i nadalje aktivno uključuju Maraton lađa na Neretvi.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija