LIFESTYLE
07.08.2018 u 10:30

Predstava „Title“ Clémenta Layesa večeras na Revelinu - dijelimo karte

Ugledni berlinski umjetnik Clément Layes, koji je za svoj rad nagrađen nagradom Prix Jardin d'Europe kao najbolji europski mladi koreograf 2011., izvest će svoju hvaljenu predstavu„Title“ u utorak, 7. kolovoza u 21.30 na taraci tvrđave Revelin. Gostovanje je ostvareno uz potporu hrvatskog Goethe-Instituta. Dubrovačke ljetne igre i Dubrovniknet.hr dvoje će čitatelja nagraditi s dvije ulaznice. Na naš mail igra.dubrovniknet@gmail.com pošaljite poruku (ime, prezime, kontakt broj) uz nazanaku "za Igre".


komentara  0

Dobitnike ulaznica obavijestit ćemo putem elektronske pošte.

U ovoj interdisciplinarnoj predstavi, Clément Layes, koreograf i izvođač s berlinskom adresom, sa sebi svojstvenim humorom, istražuje složenu međusobnu povezanost između stvari i značenja koje gradimo oko njih, te uspostavlja „rat i mir“ između stvari i misli, a pritom se ne ustručava razotkriti nam buku misli kao i spektakularnu tišinu objekata. Predstava je premijerno izvedena u listopadu 2015. u Sophiensæle u Berlinu u koprodukciji Public in Private i Clémenta Layesa.

Clément Layes živi i radi u Berlinu kao redatelj, koreograf i izvođač od 2008. Ondje je osnovao kompaniju Public in Private zajedno s hrvatskom koreografkinjom Jasnom L. Vinovrški. Njegova djela, smještena na sjecištu performing arta, koreografije, likovne umjetnosti i filozofije, kao polazište zauzimaju opažanja iz svakodnevnog života i (ne)običnih predmeta. S prethodnim radovima: Allege (2010.), To allege (2011.), Der grüne Stuhl (2012.), Things that surround us (2012.) i Dreamed apparatus (2014.), Layes je završio ciklus predstava o čovjekolikom svijetu i predmetima. Njegove predstave prikazane su na brojnim festivalima u Europi i SAD-u.

Ulaznice za “Title” dostupne su preko festivalskih mrežnih stranica www.dubrovnik-festival.hr te na blagajni u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1), svakim danom od 9 do 21.30 sati, gdje svi stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije mogu ostvariti popust od 30%. Za ovu su predstavu omogućeni i drugi dodatni popusti, a za više informacije moguće je kontaktirati Ured prodaje na (020) 326 123 i 095 323 2050.


sponzorirani članak

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija