VIJESTI
12.07.2018 u 16:17

Gradonačelnik Franković će u nedjelju Vatrene bodriti s navijačima na Stradunu

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković će finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u nogometu između Hrvatske i Francuske pratiti u Gradu, na Stradunu s navijačima, za ostanak u zemlji odlučio se i predsjednik Vlade Andrej Plenković koji će navijati za našu reprezentaciju u Zagrebu, dok će na tribinama u Moskvi podršku Vatrenima srčano dati predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Vatreni su napravili za propagandu Hrvatske više od svih akcija Hrvatske turističke zajednice.


komentara  0

Nakon velike pobjede u polufinalu očekujemo da cijela Hrvatska i Hrvati izvan domovine ponovno dišu kao jedan u podršci u ovoj najvažnijoj, povijesnoj utakmici te se pozivaju svi navijači da, kao i do sada, dostojanstveno i u velikom broju bodre Vatrene.

Pobjeda Vatrenih, njihova srčanost, borbenost i ponos stavili su našu zemlju u fokus svih stranih medija i svjetske javnosti. Pozitivni promotivni efekti vidljivi su i na web strancima HTZ-a, gdje je zabilježen porast posjeta od 250% u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Najveća posjećenost stranica bilježi se s tržišta Italije, SAD-a, Rusije, Indije, Njemačke, UK-a, Francuske, Poljske i Nizozemske“, izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

A još ako postanemo prvaci, gdje će nam biti kraj!? Ako, a ne kad koristimo na tragu one poniznosti koju trener Zlatko Dalić stalno spominje. 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija