LIFESTYLE
13.07.2018 u 14:02

Vikend na Babinom kuku: Street Art Festival, ABBA Real Tribute Band i kino na otvorenom

Babin kuk će i ovog tjedna postati mjesto za stvaranje nezaboravnih uspomena uz nastup ABBA Real Tribute Banda, prvo izdanje Street Art Festivala i kino na otvorenom koji će se održati u sklopu festivala Ljeto u Valamaru.


komentara  0

ABBA Real Tribute Band svojim će originalnim nastupom, izvođenjem, koreografijom i kostimima bez sumnje dočarati duh i atmosferu koji su vladali na koncertima najuspješnije švedske pop-grupe ABBA ovog petka, 13. srpnja s početkom u 21 sat na Trgu od fontane.

Subota i nedjelja na Babinom kuku bit će rezervirane za dvodnevno izdanje Street Art Festivala, a Mali Stradun, park Maslinata i Trg od fontane postat će pravi raj za mališane i sve one koji se tako osjećaju. Program će oba dana započeti u 19 sati u parku Maslinata u kojem će biti postavljen dvorac na napuhavanje i trampolin i gdje će najmlađi moći uživati u oslikavanju lica, glitter tetovažama, žongliranju, akrobalansu, slackline-u, trikovima koje će izvoditi animatori i brojnim drugim aktivnostima. Programi u parku Maslinata i na Malom Stradunu bit će tek uvertira za vrhunac večeri, jer će u 21 sat na Trgu od fontane sve okupljene čekati dječji „Cirkus kabare“ (subota) i „Led light show“ (nedjelja).

Ovog tjedna nastavlja se i kino na otvorenom u parku Maslinata koje u četvrtak s početkom u 21 sat donosi šarmantnu obiteljsku animaciju „Sammy na putu oko svijeta“, priču o putovanjima i avanturama male morske kornjače sinkroniziranu na hrvatski jezik. Topao i duhovit francuski filmski uradak „Za svaki slučaj“ dirnut će sve posjetitelje kina na otvorenom nekoliko dana poslije, u nedjelju s početkom u 21 sat.

Ulaz na navedena događanja bit će besplatan za sve posjetitelje, kojima je osiguran i besplatan parking na parkiralištu između hotela Valamar Club Dubrovnik i kampa Solitudo.

Kako uživo zvuče svjetski hitovi „Dancing Queen“ & „Mamma Mia“, koga će bez daha ostaviti veliki završetak „Cirkus kabarea“ s bakljama, vatrenim poi-em i hula hoop-om, a koga nasmijati obiteljska priča „Za svaki slučaj“ u parku Maslinata, ne propustite saznati ovog tjedna na Babinom kuku.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
radionica_lemljena_futura5
LIFESTYLE
0      19|12|18 u 10:39
Održana božićna radionica lemljena
koncert_excelsior_naslovna
LIFESTYLE
0      19|12|18 u 08:47
"Vrag" je u detaljima i u Hotelu Excelsior to dobro znaju
izlozba_tomislav_gusic_181218_naslovna
LIFESTYLE
0      18|12|18 u 21:10
FOTO: Otvorena retrospektivna izložba "Dva pogleda unatrag" Toma Gusića
drzicev_kalendar_naslovna
LIFESTYLE
0      18|12|18 u 20:54
Nakon tri mjesec dovršen "Držićev kalendar"
izlozi_naslovna
LIFESTYLE
0      18|12|18 u 17:57
Veseli završetak projekta Adventski kalendar na Stradunu

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija