CRNA KRONIKA
09.07.2018 u 07:18

112: u Moluntu vozilo sletilo na plažu, u Trpnju potopljen brod

Tri prometne nezgode i jedan potopljeni brod na Pelješcu - rezime je jučerašnjeg dana o kojemu nas izvješćuje Centar 112.


komentara  0

- Dana 08. srpnja 2018.god.  u 10:33 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći (autobus udario pješaka) u Dubrovniku u ulici Obala Stjepana Radića. U nesreći je pješak ozlijeđen i zbrinut u OB Dubrovnik. ŽC112 Dubrovnik  je po dojavi izvijestio HMP i policiju.

- Dana 08.07. 2018.g. u 14:38 sati dobili smo dojavu od DVD Trpanj o potopljenom plovilu u uvali Mala Prapatna. Ustanovili su da nema žrtava ni onečišćenja mora a daljnji tok potrage vodit će Pomorska policija iz Ploča i Lučka Kapetanija .

- Dana 08. srpnja 2018.god.  u 14:47 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Moluntu u kojoj je vozilo izletjelo s ceste i završilo na krovu na plaži. O ovom slučaju centar 112 izvijestio je JVP Konavle,  policiju, hitnu medicinsku pomoć i Dubrovnik ceste. U nesreći je vozač ostao ukliješten u vozilu pa su mu vatrogasci pomogli da izađe a HMP ga je zbrinula u ambulanti. U nesreći nije došlo do zapaljenja vozila ni onečišćenja okoliša.

- Dana 08. srpnja 2018.god.  u 15:34 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o  prometnoj nesreći s jednom ozlijeđenom osobom koja je ostala zaglavljena u vozilu. Nesreća se dogodila na Jadranskoj magistrali – D8 na predjelu između Trstenoga i Brsečina. U ovoj nesreći sudjelovalo je jedno  osobno vozilo. ŽC112 Dubrovnik odmah  po dojavi izvijestio je HMP, JVP Dubrovačke vatrogasce, policiju i Dubrovnik ceste. Za vrijeme očevida promet se odvijao jednim trakom uz regulaciju policije. Očevid završen i promet  pušten za sva vozila u 17:45 sati.
 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija