CRNA KRONIKA
04.07.2018 u 08:41

Muškarac osumnjičen za silovanja i premlaćivanje supruge i kćeri

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je 22. lipnja 2018. donijelo rješenje o provođenju istrage protiv državljanina Bosne i Hercegovine (1978.) sa prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela silovanja i kaznenih djela povrede djetetovih prava iz  u stjecaju s kaznenim djelima  nasilja u obitelji i i prijetnje, objavili su iz DORH-a.


komentara  0

Postoji osnovana sumnja da je 40-godišnji okrivljenik u više navrata tijekom 2004. i 2005. godine, te tri puta od 2011. do 2016. godine u Dubrovniku; u namjeri da ima spolni odnos sa svojom suprugom, iako ona to nije željela; nakon što ju je udarao rukama, a ona ga nije uspjela odgurnuti i oduprijeti mu se, počinio kazneno djelo silovanja. Osnovano se sumnja da je jedno takvo djelo počinio uz prijetnje po njen život.

Osnovano se sumnja i da je u prvoj polovici 2018. godine u Dubrovniku; svjestan da time ugrožava daljnji psihofizički razvoj svoje troje maloljetne djece; u prisutnosti svoja dva sina (2012. i 2004.) svoju kćer (2008.) udarao dlanom po licu (dlanovima joj stisnuo lice i tako je podigao sa stolice), a dva puta ju je vukao za kosu govoreći joj da će je zadaviti. Osnovano se sumnja i da je dva puta tukao svoju suprugu pred svojom maloljetnom djecom govoreći da će ubiti i nju i djecu.

Okrivljeniku je 22. lipnja 2018. određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja istovrsnih kaznenih djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke.


dubrovniknet team/FOTO:ilustracija

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija