VIJESTI
14.06.2018 u 18:19

FOTO/ OPREZNO VOZITI - velike kolone po Gradu, dvije prometne nesreće

Čim je pala kiša stvorile su se velike gužve koje već traju od 15 sati i prema pisanju čitatelja ne jenjava. Tako su neki išli od Pošte Lapad do Doma zdravlja sat vremena ili npr. Dom zdravlja - Hrvatske ceste oko 40 minuta. Uslijed velikih gužvi i skliskih kolnika došlo je i do dvije prometne nesreće, od kojih jedna na Ilijinoj Glavici, a druga nešto malo nakon Mosta dr. Franja Tuđmana, u kojima su nastale materijalne štete. Oprezno u prometu.


komentara  2


dubrovniknet team/FOTO: Radarska kontrola

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

barkariol2 15.06.18 u 07:16
Tko uopće pita je li infrastruktura cesta iz sigurnosnih razloga dozvoljava ovoliki broj vozila u gradu, jer će nam natrpavanje bez ikakve kontrole doći glave. Ljudi gube živce ali još uvijek samo bleje i trube. Do uru vremena stajati u koloni kako su neki objavili. Pa ti onda obavi ikakav posao na vrijeme. Koliko majki s malom djecom ima u autima i da nekome pozli ili da mora u bolnicu što onda? Baš me zanima, oustalom, kako bi se interventna vozila, na nekim uskim mjestima, probila kroz ove kolone. Toga se ja najviše bojim.

   

barakokula 14.06.18 u 21:41
ovo zahvalite Butkovicu i njegovoj liberalizaciji aj svako trece auto u Dubrovniku je Taxi sramota moj Grade sto si dozivio okupirale su nas Frape i slavonski taxisti koji nemaju nikakvih dozvola a rade pitam vas kako zasto ovo Pravna drzava dopusta anarhiju na cestama

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija