VIJESTI
13.06.2018 u 10:23

Lastovski srednjoškolci i škole biraju prema rasporedu katamarana

Zamjenici župana Žaklina Marević i Joško Cebalo i v.d. pročelnice UO za društvene djelatnosti Jelena Dadić boravili su danas na Lastovu gdje su održali niz sastanaka s načelnikom, predsjednicom udruge Val te ravnateljicom Osnovne škole ”Braća Glumac”.


komentara  0

Na sastanku s načelnikom Leom Katićem i njegovom zamjenicom Margaret Hropić razgovaralo se o financijskim poteškoćama Općine s naglaskom na dugovanju prema Neretvansko-pelješko-korčulansko-lastovsko-mljetskom Vodovodu (NPKLM-u), ali i planiranim ulaganjima u luku Ubli kao i skorom uvođenju cjelogodišnje katamaranske linije koja će taj otok povezati sa središtem županije.

Predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije održali su sastanak i s roditeljima učenika te ravnateljicom tamošnje osnovne škole Vedranom Ortika-Medini. Među glavnim temama očekivano bio je upis djece u srednju školu, ali i na koji način će se nova katamaranska linija, koja će biti prilagođena potrebama učenika, odraziti na njihov upis srednjih škola na Korčuli ili u Dubrovniku.

Zamjenici župana Marević i Cebalo te v.d. pročelnice Dadić sastali su se i s predsjednicom udruge Val Annette Mufić Trojković.

Cilj djelovanja te udruge je poboljšanje kvalitete života poglavito starijih, djece i mladih osoba na području Općine Lastovo, te osposobljavanje djece i mladih za aktivno i odgovorno sudjelovanje u društvu, preuzimanje građanskih dužnosti i odgovornosti, promicanje kulture zdravog življenja i ekološke svijesti, poticanje demokratskih inicijativa i poticanje međugeneracijske solidarnosti. Županija je dala potporu djelovanju udruge, a na sastanku je bilo riječi o tome kako na što efikasniji način poduprijeti njezin rad.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija