VIJESTI
13.06.2018 u 10:19

MOKOŠICA: gađali kamenjem goste u kafiću, palili baklje, jednoga premlatili palicom?

U Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je, uz kaznenu prijavu, priveden hrvatski državljanin (22) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja.


komentara  0

Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik 6. lipnja 2018. oko 3 sata i 15 minuta, zajedno sa za sada još točno neutvrđenim brojem pripadnika jedne navijačke skupine, nakon što je prethodno prikrio identitet, došao do naselja Mokošica i s unaprijed stvorenom namjerom fizičkog obračuna s gostima caffe bara, za koje je znao da su pripadnici druge navijačke skupine, ispred caffe bara fizički nasrnuo na hrvatskog državljanina (25) i u više ga navrata udarao palicom, rukama i nogama te ga tjelesno ozlijedio.

Osnovano se sumnja da je potom, zajedno sa za sada još jednim nepoznatim muškarcem, ušao u caffe bar noseći sa sobom palicu, kamenje i signalnu baklju i počeo kamenjem gađati goste caffe bara te je aktivirao signalnu baklju i otvorenim plamenom mahao prema gostima.

Okrivljeniku je 12. lipnja 2018. sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio istražni zatvor temeljem Zakona o kaznenom postupku.


dubrovniknet team/DORH/FOTO: ilustracija

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija