LIFESTYLE
11.06.2018 u 17:05

PIVOLJUPCIMA se u Solitudu sprema savršen vikend, rezervirajte petak i subotu za dobre okuse i odličnu zabavu!

Očekuje nas 60-ak vrsta piva, besplatni koncerti, prijenos utakmice Hrvatska – Nigerija, DJ i još puno toga. Treba li dodavati išta više da biste došli na Dubrovnik Craft Beer Festival? 


komentara  0

Još nas samo pet dana dijeli od prvog od dva ovogodišnja izdanja Dubrovnik Craft Beer Fetivalsa koji će se održati 15. i 16. lipnja u kampu Solitudo u sklopu Ljeta u Valamaru. Nakon prošlogodišnjeg, ujedno i prvog dubrovačkog festivala ovog tipa koji je oduševio sve posjetitelje, Valamar uz podršku TZ Dubrovnik i ove godine „časti“ besplatnim koncertima. Tako će svi okupljeni ovaj petak uživati u najvećim hitovima rokera Jure Stublića i njegovog Filma dok je subotnja zabava zagarantirana uz sarajevski bend Letu Štuke čijem će koncertu prethoditi praćenje utakmice Hrvatska – Nigerija na dva 5-metarska ekrana visoke rezolucije uz vrhunsko ozvučenje i projektore.

Najveći pivoljupci tako će moći kušati 60-ak vrsta piva pripravljenih u više od 20 mikro pivovara, a ove ih godine očekuje i nekoliko dodatnih zanimljivih sadržaja poput festivalske čaše za degustaciju piva koju će biti moguće kupiti kao podršku DUCBF-u. Bit će tu i Homebrew kutak gdje će se prezentirati lokalni kućni pivari, a svi će posjetitelji ove godine na Festivalu moći kupiti i pivo „za ponijeti doma“ u Craft Beer Shopu. Kako su pivo i dobra hrana savršen spoj, svi gurmani će doći na svoje u bogatom Street food kutku, a za one koji nisu ljubitelji piva, na raspolaganju će biti šank s ostalim alkoholnim i bezalkoholnim pićima.

Radno vrijeme Festivala oba dana bit će od 18 do 1 sat, a osim besplatnog ulaza, svim posjetiteljima, koje će u trenutcima dok ne budu trajali koncerti i utakmica zabavljati DJ, osiguran je i besplatan parking.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
plesni_studio_lazareti
LIFESTYLE
0      25|06|18 u 17:37
Završna produkcija Plesnog studija Lazareti
Vlatko_Stefanovski
LIFESTYLE
0      25|06|18 u 17:26
Gitaristički virtuoz stiže na Babin kuk
nipplepeople_naslovna
LIFESTYLE
0      25|06|18 u 14:04
FOTO: Nezaboravna noć na Grudi - Bravo MOBA!
zastava_na_srdu
LIFESTYLE
0      25|06|18 u 09:11
Županija gradovima i općinama poklonila po 12 zastava
trstenska_noc_2018_naslovna
LIFESTYLE
0      24|06|18 u 20:30
FOTO: Grupa Magazin rasplesala sve na tradicionalnim "Trstenskim noćima"

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija