VIJESTI
16.05.2018 u 12:17

Lučka kapetanija Dubrovnik preselila u Vukovarsku, poviše Pošte

Nakon što je zgrada, kraj Hotela Petka u kojoj je desetljećima djelovala Lučka kapetanija Dubrovnik u povratu imovine vraćena stvarnim vlasnicima, ova institucija svoje je urede preselia u bivšu Kasarnu. Na adresi Vukovarska 16, poviše Pošte od ponedjeljka djeluju uredi Kapetanije. Pomorski pak odjel, djelovat će u prostoru zgrade Luke Dubrovnik. Kapetan Mato Kekez potvrdio nam je ove informacije, a ističe kako problema u radu kapetanije neće biti, iako pozicija na kojoj se trenutno nalazi Kapetanija i nije baš idealana. Sa zgrade, sad već bivše Kapetanije, danas su skinuti i službeni natpisi.


komentara  2

Podsjetimo, Lučka kapetanija Dubrovnik dio je državne uprave, odnosno Ministarstva prometa, mora i infrastrukture, koje bi joj trebalo osigurati i prostor za rad. 

I dok Kapetanija seli s idealne adrese u blizini luke na drugu lokaciju, drugo ministarstvo, ono Državne imovine u Gružu prodaje zgradu bivše pomorske  policije za 2.783.606,25 kn. Treba napomenuti kako ova zgrada treba temeljitu obnovu, no isto tako treba napomenuti kako je upravo ona idealna pozicija za Kapetaniju, a uz to i u vlasništvu države. Besmisleno, kao i mnogo toga u Lijepoj Našoj.

Ministarstvo prodaje zgradu bivše pomorske policije u Gružu i dvije sobe u Hotelu Lapad

Od ponedjeljka svi vi pomorci, vasnici brodica... po dozvole, dokumente... možete doći u Kasarnu u isto radno vrijeme kako je Kapetanija i do sada radila.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

cukun 17.05.18 u 08:46
a gdje je tu "pinka"? eeeee...

   

m_arko 16.05.18 u 23:00
Zaista!! Zastavit prodaju bivse pom. policije u Gruzu, obnovit zgradu i vratit kapetaniju! Kroz godinu dana sve moze biti odradjeno!!

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija