POLITIKA
14.05.2018 u 10:08

Novi vijećnici u Gradskom vijeću: izmjene u HDZ-u i SDP-u, što je s DDS-om?

Na početku najavljene sjednice Gradskog vijeća u srijedu, 16. svibnja, prisegnut će dva nova vijećnika iz HDZ-a i SDP-a. Hoće li se smjena vijećnika dogoditi i u vijećničkim klupama DDS-a zasad je nepoznato. Službene informacije o tome nema u tajništvu Gradskog vijeća. Za dvije ostale stranke je potvrđeno. 


komentara  0

U klupe SDP-a, u srijedu sjeda predsjednik Gradske organizacije, Jadran Barač, umjesto dosadašnjeg vijećnika Mladena Gojuna koji mu je prepustio svoj mandat. Opoziciju u Gradskom vijeću, s lijeve strane, tako će ubuduće sačinjavati Tatjana Šimac Bonačić i Jadran Barač.

 

Odlaskom na novi posao u Zračnu luku Dubrovnik, pred Ivanom Maslačem više nije bilo prepreke da ne aktivira svoj vijećnički mandat u klupama HDZ-a, što je i učinio. Do tada to nije mogao zbog nespojivosti dužnosti vijećnika i gradskog službenika. Iz Gradskog vijeća će izaći Nikolina Soko i na njenom mjestu ubuduće ćemo gledati Maslača.

 

Što se događa u DDS-u i hoće li se na ovoj sjednici realizirati priča koja se već dulje vrijeme čuje po kuloarima, a to je da klupu u Gradskoj vijećnici napušta Patricija Vidak Mage i da umjesto nje dolazi Matko Munitić, službene informacije nema. No, to ne znači i da se promjena neće dogoditi, jer je na vrijeme do početka same sjednice. 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija