LIFESTYLE
10.05.2018 u 16:04

Dubrovački kantautor Lukša Đuraš - LUCAS objavio singl "Poljubi me", snimio spot sa svojom lijepom suprugom

"Poljubi me" je ljubavna priča, glazbeno nam je izvodi Lucas, dubrovački kantautor Lukša Đuraš koji je skladbi dao i vizualni identitet i to spotom u kojemu se pojavljuje i njegova lijepa supruga Marijana.


komentara  0

Dubrovački kantautor Lukša Đuraš - LUCAS ovih dana je objavio svoj prvi službeni singl za diskografsku izdavačku kuću Menart koja će biti i izdavač njegovog kompletnog albuma, a koji će biti objavljen nakon nekoliko najavnih singlova. Na albumu će se nalaziti većinom autorske pjesme koje potpisuje Lucas a budući da je došlo do izvrsne suradnje s Guidom Mineom, neke pjesme će potpisati i sam Guido Mineo koji će ujedno biti i glazbeni  producent albuma. 

Pjesma "Poljubi me" dobila je i svoj vizualni identitet, pa je tako video spot sniman u Osijeku, a za video je bila zadužena produkcija Nova iz Đakova. "Poljubi me" je predivna ljubavna priča, koju nam glazbeno priča Lucas, pa se tako u video spotu osim samog Lucasa, pojavljuje i njegova bolja polovica, supruga Marijana.

Lucas je do sada surađivao s mnogim stranim glazbenicima te tako stekao bogato glazbeno iskustvo i zrelost. U suradnji s glazbenim producentom Guidom Mineom, Lucas s pjesmom „Poljubi me“ započinje jednu potpuno novu, predivnu glazbenu priču. 

 

U samim počecima svoje glazbene karijere, Lucas je ostvario niz značajnih nastupa na festivalima, a pjesme "U tebe vjerujem" i "Priznaj mi", donijele su mu i prve nagrade kao priznanje za veliki trud, te odličan izvođački i skladateljski rad.

Pjesmom "Nikada više" koja odlično prolazi kod publike ispunjava još jednu glazbenu stranicu. Uslijedile su pjesme "Nakon ljubavi", i "Sve što osjećam" s kojom se Lucas predstavio na Šibenskom festivalu 2013.godine, a s pjesmom, "Zaljubljen" otišao je do samog finala festivala Karlovačko RockOff 2015.godine. 

Lucasa pratite na njegovom Facebooku.


dubrovniknet team FOTO: Lukša Đuraš

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
butiga_zdravlja002
LIFESTYLE
0      21|05|19 u 11:00
Zdrave navike stvaraju se u Butizi zdravlja!
vrtic_zupa008
LIFESTYLE
0      20|05|19 u 20:44
Edukacija: Upravljanje problemnim situacijama
huawei_trump
LIFESTYLE
0      20|05|19 u 20:43
"Rat" Amerike i Huaweija, što to znači za sadašnje i buduće korisnike?
konavoske_igre_naslovna
LIFESTYLE
0      20|05|19 u 20:04
KONAVOSKE IGRE Kiša pokvarila planove
kudmarkom046
LIFESTYLE
0      20|05|19 u 17:00
Na smotri folklora "Na Neretvu misečina pala" zabalali Župljani

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija