POLITIKA
27.04.2018 u 19:41

HDZ tvrdi da je Barač politički nepismen i dezorjentiran

- Najava predsjednika dubrovačkog SDP-a o pokretanju postupka raskidanja ugovora Grada i Društva prijatelja dubrovačke starine još je jedan dokaz o njegovoj političkoj nepismenosti i dezorijentaciji - kažu iz HDZ - a, a evo što su još napisali u priopćenju koje prenosimo:


komentara  1

"Ipak, iznenađeni smo njegovom upornošću srljanja u temu koju očito ne razumije. Doduše, iz drugog je pokušaja otkrio na koji se način i pred kojim tijelom podnosi zahtjev. Naime, nakon blamaže s tvrdnjom da će od Ustavnog suda tražiti provjeru ustavnosti ugovora, konačno je provjerio tko je nadležan za što u Republici Hrvatskoj. Stoga taj njegov napredak pozdravljamo.

Međutim, predsjednik dubrovačkog SDP-a ponovo neosnovano kleveće, a to je nedopustivo. Tvrditi da je „prisutno netransparentno i nemoralno trošenje novca u korist privatnog interesa“, a pritom ne ponuditi nikakav dokaz - neozbiljno je, pa čak i ako je došlo od njega. Na ovaj se način svrstao uz bok bivšeg partnera u vlasti u dva mandata, a koji je njegov SDP- itekako podržavao. Čudi da svih tih godina ni on niti itko od vijećnika ili čelnika SDP-a nije doveo u pitanje ugovor s DPDS-om već to čine tek sada kada su, zahvaljujući najgorem rezultatu u povijesti te stranke u Gradu,  u oporbi.

Mi u Hrvatskoj demokratskoj zajednici posebno smo oduševljeni činjenicom da se SDP proglasio „jamcem beskompromisne borbe za interes građana koji je trenutno ugrožen od strane vladajućih“. Jer, činjenice SDP-u nikako ne idu u prilog. Nakon debakla na lokalnim izborima, gdje je aktualni predsjednik SDP-a bio kandidat za zamjenika gradonačelnika, ovaj je „beskompromisni borac“ u svom kotaru  kao nositelj liste osvojio čitava 32 glasa. Očito da građani Grada u SDP-u vide nešto sasvim drugo od onoga kakvim ga vidi njegov sadašnji predsjednik.

Što se tiče ugovora Grada i DPDS-a-, upravo je HDZ omogućio da Grad aneksom ugovora godišnje u proračun dobije više od 10 milijuna dodatnih kuna. I to je zaista uspjeh nove gradske uprave. S druge strane, SDP i njihov za zlouporabu položaja gradonačelnika pravomoćno osuđeni  politički tutor, nisu bili u stanju regulirati odnose s DPDS-om gotovo 8 godina već su se stalno svađali, prozivali i bez ikakvih argumenata klevetali po medijima. Mišljenje o tom i takvom pristupu pokazali su i sami građani na način da su HDZ-u dali premoćnu i uvjerljivu podršku na izborima u svibnju prošle godine", kazali su iz Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik.


dubrovniknet team





KOMENTARI / Komentiraj
   
   

šufit 27.04.18 u 21:53
Dezorijentiran je bio Vaš kolega Bačić , koji je nosio torbu punu novca i nije znao kud bi je sakrio .... Nešto se ne sjećam da ste to komentirali ... HDZ je zadnji koji ima nekome nešto prigovarat ...





Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY






Iz teme

DubrovnikTV.net








Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI





Komentari


Kolumne







 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija