POLITIKA
23.04.2018 u 13:24

"Dajmo ruke": Što je danas lijep i sunčan dan...

Nakon dugo vremena konačno jedan lijepi dan nad Dubrovnikom. Simbol svih gradskih kotara, Gradski
kotar „Grad“ konačno pripada nama - građanima. Ta se građanska snaga prenosi pobjedom na Ploče iza Grada, nadovezuje se na izvanredne Pile - Kono, briljira na Montovjerni i u Lapadu. Priopćenje nositelja kandidacijskih lista objedinjenih sloganom "Dajmo ruke" prenosimo u cijelosti. 


komentara  0

Kao neovisni građani imali smo snažnu konkurenciju u političkim strankama. Nismo imali glasačko tijelo za mobilizirati - mi jedni drugima ništa ne dugujemo - osim malo građanske hrabrosti. Stoga, svaki neovisni građanin izabran za člana kotara - zlata vrijedi!

Na ovim izborima nismo mobilizirali nikakvo glasačko tijelo, na ovim smo izborima izvukli najbolju građansku energiju iz svakog onog sugrađanina koji je osjetio potrebu „dati ruke“. Vjerujemo u energiju koja se zarazno širi i veselimo se budućnosti.

U svim kotarskim vijećima zastupat ćemo ista načela rada bez obzira na broj vijećnika s naših lista. Dijalog, uvažavanje mišljenja i prijedloga svih sudionika, participacija građana, aktivnije sudjelovanje u temama koje se problematiziraju u Gradskom vijeću, suradnja s Gradonačelnikom, gradskim upravnim odjelima i drugim
institucijama izvršne vlasti bit će naše smjernice. Vjerujemo da će i svi oni to prepoznati radeći u korist građana koji su nam dali povjerenje za zadaće pred nama.

Bravo za prijatelje, familiju, susjede, za sve one living next door koji su dali ruke, taj osjećaj zajednice i zajedništva jutros je jednostavno neprocjenjiv.

Marin, Srđan, Antun, Dubo , a ima nas još ;)


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija