POLITIKA
23.04.2018 u 12:23

Raguž: DUSTRA će imenovati predsjednika GO Montovjerna, to je moj dogovor s HDZ-om

Hvala svim stanovnicima kotara Montovjerna koji su sa čak 30% podržali Dubrovačku stranku DUSTRA-u. Pokazali smo opet da smo druga stranka u gradu koja stalno raste. Ljudi su prepoznali gradnju vrtića, škola, ulica, parkova i velikim postotkom nagradili DUSTRA-u. Osvojili smo kotar i prvi put će predsjednik kotara biti iz DUSTRA-e - napisao je u zanosu predsjednik DUSTRE Željko Raguž sinoć, nakon objave prijevremenih neslužbenih izbora, čime je malo zbunio javnost jer je DUSTRA osvojila 4, a HDZ 5 mandata, te lista birača Antuna Levanta 2 mandata. Željko Raguž jutros je otklonio ikakvu zabunu. To je stvar dogovora između mene i HDZ-a, poručuje.


komentara  5

Koaliciju s DUSTROM na razini Gradskog vijeća HDZ je potvrdio i prepuštanjem predsjedavanja Gradskim kotarom Montovjerna gdje su osvojili najveći broj mandata. Pet od 11. No, DUSTRINA 4 mandata osigurala su Ragužu pregovore s HDZ-om koji su njegovog člana doveli do pozicije predsjednika Gradskog kotara.

Kad je tako, onda ne treba zbunjivati Raguževa napisana rečenica: osvojili smo kotar i prvi put će predsjednik biti iz DUSTRE.

Inače, prema objavljenim rezultatima, za HDZ je na Montovjerni glasalo 268 ljudi, za DUSTRU 181, a za Antuna Levanta 126.

- Mi smo u lijepoj koaliciji i ovo je stvar dogovora između mene i HDZ-a - zaključio je Raguž, dodavši kako ne može on osobno biti predsjednik Gradskog kotara iako je bio nositelj liste, već će biti netko od njegovih članova.


L.C./foto:fb Ž.R.

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

manjgura 26.04.18 u 00:24
Mladi u Dustru ulaze kako bi razina promila u krvi i na cesti bila vazda na zavidnom nivou, omogućili su to Dustricom koja mlade usmjerava u kafane u kojima imaju popuste, a koje drze valjda dustrini simpatizeri... Ipak je to najbolji smjer, kultura ispijanja kafa i alkohola daje dodatne bodove za pos stanove koje stalno obećava , na Solitudu... Samo ce ispast problem jer stanova nema u dovoljnim količinama ko alkohola...

   

zumbo_je_moj_idol 24.04.18 u 14:07
naravno to za DUSTRU ne vrijedi, mladi DUSTRE ulaze u stranku prema talentu, da li su talentiraniji za gradnju škola ili za gradnju vrtića, od nedavno imaju i talente za gradnju ulica i parkova. lako ih je prepoznati, onako prašnjave i vesele kako s pjesmom idu graditi školu ili vrtić

   

zumbo_je_moj_idol 24.04.18 u 13:23
političari koriste frazetinu "gradnja vrtića i škola" kad ne naprave ništa, niti imaju namjeru, kao što nikad ne uhljebljuju svoje, to im radi politička konkurencija, oni samo "preuzimaju odgovornost "

   

Spica skandela 24.04.18 u 10:21
A koje je to "vrtiće, škole, ulice i parkove" izgradio Raguž? Do sada se proslavio uglavnom drugim stvarima, koalicijom sa svim i svakim tko mu može dat bokun vlasti, uhljebljivanjem nekompetentnih članova svoje stranke po gradskim firmama, jeftinim populizmom, glupavim izjavama i lošem odijevanju.

   

mak 23.04.18 u 14:47
Nešto će se pitati i gospar Levanat, a taj neće sa Ragužem, pa sumnjam da će mu HDZ pokloniti kotar Montovjerna. Sve će to ostati Raguževa pusta želja. Bumo videli.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija