VIJESTI
12.03.2018 u 10:50

Karte za Lokrum za turiste poskupile, jeftiniji zakup otoka

Javna ustanova Rezervat Lokrum na svojim stranicama objavila novi cjenik za 2018. godinu. Povratna brodska karta za Lokrum s ulaznicom poskupjela je s 120 na 150 kuna. Povećane su i cijene još nekih usluga, a smanjena je cijena za ekskluzivno korištenje otoka na jedan dan, ona trenutno za srpanj i kolovoz iznosi 800 tisuća kuna. Novi cjenik potpisuju predsjednik Upravnog vijeća Zoran Obradović i bivši ravnatelj Mario Tevšić. 


komentara  1

Za travanj, svibanj i lipanj zakup cijelog otoka stoji na dan 400 tisuća kuna, a 500 tisuća kuna za mjesec rujan i listopad. Kako je Dubrovnik poželjan mnogim mladencima iz cijeloga svijeta, te ukoliko žele svoje vjenčanje obaviti baš na Lokrumu, za neke lokacije na otoku od Vrta palmi, Maslinika, Fort Rojala ili sv. Marije cijene po satu su od pet tisuća do 12 500 kuna.

Agencijsko vođenje je također poskupjelo pa sada cijena karte po osobi u grupi stoji 120 kuna, a prije je bila 100 kuna. Za djecu od 5 do 15 godina cijena je i dalje 25 kuna. Ukoliko netko ima potrebu snimati scene na Lokrumu sada je ta cijena određena ovim cjenikom i ona je 4300 kuna po danu. Za sve one kojima je potreban prijevoz tereta po otoku cijena je 125 kuna po turi. Za građane cijene ostaju iste kao i lani. 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

kukunama 12.03.18 u 12:31
E, hebe se Peru što su cijene za agencije već pošle po starom...ali je sjaho, neće brat med s Lokruma, pa će mu valjda sjahat i ovi klimavci iz Uprave. A valjda će novi ipak planirat barem godinu unaprijed...

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija