KULTURA
10.03.2018 u 21:11

FOTO: Otvorena izložba „Život uz Hladno pivo“ Vedrana Levija

Izložba „Život uz Hladno pivo“ Vedrana Levija otvorena je večeras u Narodnoj knjižnici Grad. U godini u kojoj Hladno pivo slavi tri desetljeća na sceni dubrovačka publika imala je priliku razgledati plakate, fotografije te raznovrsne  predmete vezane za ovaj rock bend iz privatne zbirke Vedrana Levija.


komentara  0

Vedran Levi dugogodišnji je medijski djelatnik dubrovačkih radijskih postaja. Ljubav prema koncertnoj fotografiji otkriva 2005. radeći za internetski portal Perun.hr, prije poznat kao Croatian Metal And Rock net. Kod glavnog urednika Marka Jadra posuđuje opremu s kojom radi prve galerije koncertnih fotografija. Povezanost s Hladnim pivom vidljiva je od samih početaka. Na izložbi se mogu vidjeti fotografije koje su nastale 2003. kao i one zabilježene s njihovih najvećih zagrebačkih koncerata, zaključno s 2017.

"Hladno pivo je dio mog života dugi niz godina, i sama izložba je osmišljena tako da predstavi moj život uz Hladno pivo. Nisu izložene samo moje koncertne fotografije, već i plakati, majice i hrpe sitnica koje predstavljaju što je Hladno pivo, njihov put rad i moju poveznicu s njima i kako sam ja sve te godine ispratio.", kazao je  Vedran Levi te se zahvalio svima koji su mu pomogli u ostvarenju izložbe, dok je Mile Kekin, pjevač Hladnog piva, zahvalio  Leviju što se bend ponovno našao u rubrici kultura u novinama i na internetskim portalima.

Posjetitelji su osim razgledavanja izložbe mogli kušati i piva domaće izrade „Gornja banda“ i „Donja banda“, koja proizvodi Seoska kuća Čilipi. 

Izložba ostaje otvorena do 24. ožujka.


dubrovniknet team / FOTO: Vedran Jerinić

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija