LIFESTYLE
13.02.2018 u 19:09

predavanje antuna Burđeleza
AGROTURIZAM KONAVLE: ne propustite prvu ovogodišnju tematsku večer

U subotu, 17. veljače u 19 sati u prostorima agroturizma „Botaro“ u Konavlima održat će se prva ovogodišnja tematska večer Agroturizma Konavle. Prezentaciju istraživanja zrakoplovnih nesreća za vrijeme Drugog svjetskog rata održat će Antun Burđelez. Riječ je o zanimljivom predavanju koje je tijekom manifestacije 10. Mirisi Božića već pobudilo veliki interes javnosti. 


komentara  0

Ovom prilikom Antun će prezentirati i nova saznanja do kojih istraživajući svakodnevno dolazi. Okupljene će vratiti u vrijeme prije sedamdeset godina te ispričati niz iznimno zanimljivih sudbina stranih vojnika koji su stradali ili preživjeli zrakoplovne nesreće i Konavaljana koji su pomagali unesrećenima. Prezentirat će provjerene informacije uz prikaz dokaznih materijala.

Nakon prezentacije obitelj Butijer, u čijem je vlasništvu agroturizam „Botaro“, pripremit će tematski zalogaj uz vino iz njihove proizvodnje. 

Očekujemo Vas u subotu u Konavlima na adresi Drvenik polje br.20. Predlažemo da dođete Napoleonskom cestom sa Zvekovice ili skrenete lijevo pokraj caffe bar Sierra u Čilipima prema Polju.
Molimo Vas da svoju nazočnost potvrdite na e-mail: ured@agrozurizam-konavle zbog pripreme tematskog zalogaja - pozivaju iz Agroturizma Konavle.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija