VIJESTI
12.02.2018 u 18:07

JAVNA RASPRAVA o izmjenama i dopunama Urbanističkog plana uređenja "Srebreno I"

Općina Župa Dubrovačka objavila je Javnu raspravu o Prijedlogu Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja ''Srebreno I'' koja će se održati od 19. do  26. veljače 2018. godine. Javni uvid u Prijedlog Plana moći će se izvršiti u prostorijama Općine, na adresi Vukovarska 48 u Srebrenom, radnim danom od 9 do 12 sati za vrijeme trajanja javne rasprave i na mrežnim stranicama Općine Župa dubrovačka. Javno izlaganje o Prijedlogu Plana održati će se 26. veljače 2018. godine s početkom u 13.00 sati u zgradi Općine.


komentara  0

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Plana mogu se dati postavljanjem pitanja tijekom javnog izlaganja, davanjem prijedloga i primjedbi u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja i dostavljanjem pismenih prijedloga i primjedbi na adresu: Općina Župa dubrovačka, Vukovarska 48, 20207 Mlini, od 19. do zaključno 26. veljače 2018. godine.

Prijedlozi i primjedbe moraju biti dostavljeni u roku i čitljivo napisani te moraju sadržavati ime, prezime, adresu i potpis podnositelja. Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku ili nisu čitljivo napisani, ne moraju se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija