POLITIKA
03.02.2018 u 09:35

Godišnja skupština
Tko je izabran u glavni odbor Župske Nezavisne Liste - Pametnom dosta?

U vijećnici Općine Župa dubrovačka održana je prva godišnja skupština Župske Nezavisne Liste - Pametnom dosta. Na skupštini se okupilo petnaestak aktivnih članova koji su između ostalog na dnevnom redu imali priliku izabrati članove glavnog odbora liste. 


komentara  0

Naime, iako formalno nisu stranka, radi kvalitetnijeg i produktivnijeg rada unutar nezavisne liste, članovi su podijeljeni u odbore kojima dalje koordinira glavni odbor liste. 

U glavni odbor Župske Nezavisne Liste tako su jednoglasno izabrani  članovi: Ivela Matičević, Doris Mišić, Victoria Kulišić, Robert Ćorak i Marko Miloslavić. Za predsjednika glavnog odbora izabran je Marko Miloslavić.

Na dnevnom redu skupštine su se našle teme dosadašnjeg rada nezavisnih vijećnika koji predstavljaju listu, ali i aktualna pitanja poput formiranja Zajednice Sportova, komunalne lučice u Srebrenom i problema s kanalizacijom. Predstavljen je i godišnji program rada za 2018. godinu koji će građani uskoro moći naći na novoj web stranici Župske Nezavisne Liste, priopćili su u petak iz KLGB Pametnom Dosta.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija