VIJESTI
03.01.2018 u 12:39

Ništa od pada cijena vozačkog ispita u Gradu, kažu da su i ovako na rubu održivosti

Nakon što su usvojene izmjene i dopune Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kojim je ukinuta minimalna cijena sata vožnje u autoškolama, mnogi su očekivali smanjenje cijene polaganja vozačkog ispita. No, kako saznajemo, činjenica da autoškole mogu same regulirati cijene svojih usluga bez ograničenja koje im nameće država, neće dovesti do pojeftinjenja kojem su se mnogi budući vozači nadali.  


komentara  0

- Iako se promijenio zakonski okvir, mi nemamo na temelju čega smanjiti cijenu polaganja teorije i sati vožnje. Gorivo nije pojeftinilo, automobili nisu pojeftinili, sat rada nije jeftiniji. Čak, imam saznanja da je došlo do poskupljena cijena autoškole u nekim gradovima i to za 700 do 1000 kuna.  Kod nas je polaganje teorije i  35 sati vožnje 6750 kuna i nemamo na temelju čega tu cijenu snižavati -  komentirao je Darije Vrankić,  vlasnik, autoškole "Rally Dubrovnik"

Na sličan način razmišlja i Dubravko Brać iz autoškole Formula L.

-  Država je novim zakonskim propisima ukinula minimalnu cijenu sata vožnje, no mi ne možemo ići ispod toga jer smo i ovako na rubu održivosti. Mi smo lani čak i podignuli cijenu polaganja vozačkog  na 6400 kuna i ne možemo ići ispod toga - zaključio je Brać.


L.P./dubrovniknet team /FOTO: Rally- Dubrovnik

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija