LIFESTYLE
02.01.2018 u 19:10

pravila igre
VIDEO: "Dubrovčani, hvala za najspektakularniji doček koji smo ikad doživjeli"

“Dubrovnik, moj naklon. Dubrovčani, hvala vam puno sto će mi ovo ostati jedna od najljepših noći u mom životu! Hvala vam za najljepši mogući doček nove 2018. godine i nadam se da se vidimo ponovo uskoro”, rekao nam je Ivan Penezić, pjevač grupe Pravila Igre koja je po prvi put nastupila na Stradunu kao uvertira dočeku Nove godine. 


komentara  0

Dubrovnik, koji je pravom nosi titulu jednog od najljepših gradova u Europi ostat će zapamćen i po spektakularnom dočeku Nove 2018. na  kultnom Stradunu. Doček na Stradunu otvorio je nastup grupe  Pravila Igre, koja je svojom odličnom svirkom zagrijala Dubrovčane i goste okupljene na Stradunu. Pjevali su uglas publika i dečki i dokazali zašto su zaslužili nastupiti u najljepšem gradu.

Nakon spektakularnog nastupa, ispraćeni ovacijama  publike dečki nisu mogli skriti svoju sreću i oduševljenje: “Kakav ulazak u Novu 2018. godinu!!! Dragi naši Dubrovčani još jednom veliko HVALA za najspektakularniji doček koji smo ikada doživjeli. Pjevati u Dubrovniku uz Dina Merlina čast je koju vam ne možemo opisati. Veliko hvala.”

Nakon jako uspješne 2017. dečki se vesele 2018. godini. Uskoro očekuju novi singl,  a u 2018. i svoj drugi album. Zahvalni na svemu, prije svega na podršci svoje vjerne publike, uputili su svima novogodišnju čestitku:


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Velika nagradna igra

1X OPEL CROSSLAND X

3X MOBITEL
SAMSUNG S8 BLACK

3x TABLET GALAXY TAB 10.1 BUS

60X
POKLON BON od 500 KN
NAGRADNA IGRA TRAJE
od 26. 10. 2017. - 25. 1. 2018.


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija