VIJESTI
02.01.2018 u 14:22

Zamjenica Žaklina Marević obišla milijun kuna vrijedne radove na školama u Metkoviću

Zamjenica Žaklina Marević obišla je radove u osnovnim školama Stjepana Radića te Don Mihovila Pavlinovića u Metkoviću vrijedne više od milijun kuna koje najvećim dijelom financira Dubrovačko-neretvanska županija.


komentara  0

U OŠ Stjepana Radića za izmjenu parketa u četiri učionice izdvojeno je 280 tisuća (od čega 120 tisuća kuna sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije), za sanaciju dvorišta matične škole i PŠ Mlinište izdvojeno je 100 tisuća kuna, za izmjenu rasvjete u dvorani i hodnicima škole 72 tisuće kuna dok je za sanaciju igrališta izdvojeno 12 500 kuna. Ukupan iznos je veći od 460 tisuća kuna.
U osnovnoj školi Don Mihovila Pavlinovića za rekonstrukciju podova i izmjenu parketa u sportskoj dvorani Dubrovačko-neretvanska županija izdvojila je 416 tisuća kuna, za sanaciju zidova, oluka, stropa i rasvjete u dvorani izdvojeno je više od 103 tisuće kuna, a za sanaciju košarkaškog igrališta osigurano je više od 21 tisuće kuna. Ukupna vrijednost investicija veća je od 540 tisuća kuna, a gledajući ove obje škole u Metkoviću, vrijednost radova prelazi milijun kuna.


dubrovniknet team

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija