POLITIKA
29.12.2017 u 10:26

TAKO JE GOVORIO ŽELJKO RAGUŽ: Dubrovnik će prvi ponuditi prebivalište Marsovcima

Čelnik DUSTRE, gradski vijećnik Željko Raguž osjetio se pozvanim iskomentirati na svoj prepoznatljivi način događanja oko nastupa Dina Merlina na Stradunu te "podsjetiti" neke što Dubrovnik jest. I, kaže Željko Raguž, valjda želeći podcrtati otvorenost našega Grada: Vjerujte, da ako se dokaže život u svemiru, Dubrovnik će biti prvi koji će ponuditi prebivalište Marsovcima.

Pa, ajde sad da vidimo nekoga tko ne vjeruje!? Priopćenje prenosimo u cijelosti:


komentara  0

Još jednom smo se uvjerili kako je računalna sigurnost vrlo važna i kako treba paziti na svoje lozinke. Naime, netko se poigrao tuđim Facebook profilom i na vrlo uvrnut način obezvrijedio ljudsko dostojanstvo, pripadnike jedne religije i glazbeni izričaj čovjeka koji je odavno nadišao nacionalističke “fazone“. Možda bi cijela priča bila zanemarena da u centru događaja nije jedan svećenik, jedan od najpopularnijih pjevača i naš grad Dubrovnik. Osjećamo dužnost podsjetiti iz DUSTRA-e što je Dubrovnik.   

Grad koji je prvi ukinuo ropstvo kada to nikome još nije bilo u primisli, prihvaćanje izbjeglih Židova koji su spašavali vlastiti život, trgovina s cijelim svijetom i prijateljstvo s Osmanlijama kada je Zapad na njih gledao kao na najcrnje neprijatelje, eto to je bio ovaj kozmopolitanski grad kojeg se danas pokušava omalovažiti.

Srećom, Dubrovnik se nikome ne mora dokazivati što on zapravo jest, svi ljudi dobre volje su dobrodošli, žalosno da u 21. stoljeću uopće moramo ukazivati na to. Vjerujte da ako se dokaže život u svemiru, Dubrovnik će biti prvi koji će ponuditi prebivalište Marsovcima. Hajdemo ući u 2018. ujedinjeni oko važnih gospodarskih pitanja, a ne razjedinjeni oko zamaskiranih lijevih i desnih smjerova!KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija