LIFESTYLE
28.12.2017 u 18:01

DOČEK NOVE: Dubrovnik je hit, ali vi biste negdje i otputovali?

Ako još ne znate gdje dočekati 2018. godinu, a malo biste i putovali, evo nekoliko informacija o izvođačima koji će hrvatske gradove zabavljati u najluđoj noći u godini. Osim Dubrovnika koji je trenutno među najpoželjnjijim mjestima za novogodišnju noć uz nastup Dina Merlina, veoma su popularni i Zagreb, Rijeka, Šibenik, Koprivnica, Opatija… Zbog blizine granice, neka dubrovačka društva već su dogovorila i odlazak do Crne Gore, točnije Budve gdje je Bijelo Dugme ili Tivta gdje nastupa Gibonni. 


komentara  5

U Zagrebu nastupaju Gazde, Doris Dragović, Tonči Huljić & Madre Badessa te grupa Vatra. Popularni Ivan Zak zabavljat će i mlade i stare u Koprivnici. U Opatiji sviraju Leteći odred i Koktelsi. Ukoliko se odlučite za Krešimirov grad, Šibenik moći će se čuti regionalna zvijezda Dubioza kolektiv, a i Elemental. Ako ne volite previše daleko voziti, blizu je Split i splitska riva gdje nastupaju Jole, Gustafi i Mjesni odbor. Za dobru zabavu Zadar je osigurao nastup Marku Škugoru i klapi Intrade.

Ako ste ljubitelji Željka Bebeka, njega možete čuti u Makarskoj, a Crvenu Jabuku u Rijeci. Osijek ima malo drugačiju proslavu novogodišnje noći jer je tamo zadužen za dobru atmosferu Zvonko Bogdan i Detour. Pula je ove godine odabrala pop-rock zabavu gdje glavnu ulogu imaju jedan od najpopularniji bendova, Prljavo Kazalište. Rock se može još čuti i u Poreču zahvaljujući Parnom Valjku. Neno Belan i njegovi Fiumensi će zabavljati sve one koji dođu u Karlovac.

Još neki od susjednih gradova prave lude dočeke, kao što je Herceg Novi gdje će biti Vlado Georgijev, dok zabava u crnogorskome primorskom gradiću, Kotoru počinje od 19 sati uz Električni orgazam, Partibrejkerse, Rambo Amadeus i Letu štuke.

Sarajevo će zabavljati Zdravko Čolić, a grad na Neretvi će uvesti u najluđu noć Mostar Sevdah Reunion, Zoster, Maler Ego i niz drugih izvođača.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

zumbo_je_moj_idol 29.12.17 u 13:56
Za Dubrovnik danas Dino Merlin je ok, malo preurban ali prolazi, većina klinaca radije bi Jašara, Ljubu i Šabana, većina političara takodjer , ali teško ih je dobit za Novu

   

loši zumbo 29.12.17 u 10:10
Pretpostavka: Osoba A dogovori posao sa osobom B za 80 tisuća eura novaca poreznih obveznika, a onda osoba B vrati određeni iznos novaca osobi A u znah zahvalnosti.

   

bokcilo 28.12.17 u 23:38
DEL BOY defektu issati zovni rolling stonse

   

siroliver 28.12.17 u 22:45
Dubrovnik je hit za balkanske niske strasti, kud ces bolje. Molio bi vrle novinare da javno objave imena ljudi koji su odlucili to napraviti. To se treba znati.

   

del.boy 28.12.17 u 20:11
glavno da su vrli strucnjaci odlucili dinu bolan merlina dovesti za 80K €!!! S R A M O T A!!!

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
naslovna_zimogroz
LIFESTYLE
0      16|12|18 u 21:33
FOTO: Zimogroz i Last Caress zasvirali u Orlandu
bozic_u_gospara_u saloci_161218_naslovna
LIFESTYLE
0      16|12|18 u 20:31
FOTO: Božić u gospara u saloči
bozicna_bajka_naslovna
LIFESTYLE
0      16|12|18 u 16:50
FOTO: Božićna bajka na Stradunu
mario_curic_naslovna
LIFESTYLE
0      16|12|18 u 16:14
BIRA SE CHEF GODINE: Dubrovčanin Marijo Curić trenutno na 9. mjestu
sarena_zima_u_uvali_161218_naslovna
LIFESTYLE
0      16|12|18 u 15:07
FOTO: Šarena zima u Uvali - mališani uživali u plesu i na radionicama

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija